Ben 6 yıl once 4750 ye pazarlığa oturup 3600 e indirmiştim şimdi kim bilir ne olmuştur, cemaat değildi benimki gerçiKeşke biraz daha erken verilmiş olsaydı bu karar. Dershanelerin bir çoğu temel liseye dönüştü ne yazık ki . Kalan dershanelerin bir çoğuda cemaatin yani esas kapatmak istedikleri. onlarda da fiyatlar çok yüksek.
Malesef öyleEe şimdi burdan karlı olarak çıkan yine cemaat olmadı mı bana mı öyle geliyor? Burda çok iyi dershaneler hep lise oldu, bir tek cemaatinkiler olmadı
Bizimkiler bu sene 8.sınıf bir arkadaşımın 6000'e yazdırdığını biliyorum. daha önceki senelerde hiç olmazsa bursluluk sınavı yapılıyordu ve öğrenci indirim alabiliyordu bu sene o da yokBen 6 yıl once 4750 ye pazarlığa oturup 3600 e indirmiştim şimdi kim bilir ne olmuştur, cemaat değildi benimki gerçi
İnşallah.Bu sene bizim için çok önemli olduğundan bir çoğumuz tüm imkanlarımızı zorlayarak yazdırdık . Ben yine de arkadaşıma göre çok daha uygun bir fiyata yazdırdım.O paraları veremeyenler çoğalınca mecbur fiyatlar düşecek
bana göre paralel oldukları için yardımcı olmuşlar,tek başına parsayı toplayacaklarEe şimdi burdan karlı olarak çıkan yine cemaat olmadı mı bana mı öyle geliyor? Burda çok iyi dershaneler hep lise oldu, bir tek cemaatinkiler olmadı
sırf dersaneler kapandı diye;dersaneden okula dönüşen okullara kaydolan o kadar öğrenci var ki tanıdığım.planlayarak yapılsa keşke herşey.yap boz,yap boz.yazık öğrencilere ya.bu yaşta, bu yük omuzlarında.üstelik bu okula dönüşen dersaneler okula bile benzemiyor.şimdi tekrar dersaneler serbest olduysa yazık değil mi?o kadar insanın yaşadıklarına,hiçbirşey olmasa bile yaşadıkları sinir harbi yeter.çalışanlar,öğrenciler.
Yusuf tekin tarafından yalanlandi bu haber. Daha dava sonuclanmamis.
Çok haklısınız. Yazık yeni nesil deney faresi muamelesi görüyor.sırf dersaneler kapandı diye;dersaneden okula dönüşen okullara kaydolan o kadar öğrenci var ki tanıdığım.planlayarak yapılsa keşke herşey.yap boz,yap boz.yazık öğrencilere ya.bu yaşta, bu yük omuzlarında.üstelik bu okula dönüşen dersaneler okula bile benzemiyor.şimdi tekrar dersaneler serbest olduysa yazık değil mi?o kadar insanın yaşadıklarına,hiçbirşey olmasa bile yaşadıkları sinir harbi yeter.çalışanlar,öğrenciler.
Yürütmeyi durdurma ara karardır zaten. Dava süresince doğabilecek telafisi güç ve imkansız zararları önlemek amacıyla verilir.Yusuf tekin tarafından yalanlandi bu haber. Daha dava sonuclanmamis.
Yürütmeyi durdurma ara karardır zaten. Dava süresince doğabilecek telafisi güç ve imkansız zararları önlemek amacıyla verilir.
Duruşma sonuçlanıp dava karara bağlandı demek değil yani yürütmenin durdurulması. Nesini yalanlamış anlayamadım ben.
Daha hiçbir karar verilmemiş yani. Adam da sabah gazetelerde görmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?