Danışmak istedim

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.806
Arkadaşlar eşim ve benim memleketlerimiz farklı. İkimizde yetiştiriliş olarak aile yapısı olarak klasik erkek üstün mantığıyla büyüdük. Benim fikirlerim buraya takıldıkça değişti,eşimde çok takıntılı değil artık bu konularda 2 yıl olacak evleneli. Çalışıyoruz farklı bi şehirde. Bayramlarda tatillerde ilk olarak eşimin memleketine gidiyoruz hep sonra benim memleketime. Eşimin ailesine baya yakınız geleceğiz size gelemedik diye gelmezler, benden önce eşim burada 3 yıl yaşamış hic kimse gelmemiş bile. Bende bu yıl bayramı ailemle geçirmek istediğimi söyledim eşime hatta bebeğimiz olacak inşaallah onun mevlidini de orada okutmak istediğimi bayramdan sonra. Olur dedi. Ama kv, kp kırıcı konuşabilir eşime,geçenki yarı yıl tatilinde eşimin isteğiyle ilk ve daha fazla zamanı benim memleketimde geçirdik biraz tavırlılardı.. Eşimin üzülmemesini için fikrimi değiştirmeli miyim. Görünüşte seviyorlarmış gibi görünüyorlar beni hiç sevgi samimiyet göremiyorum. Hamileliğim zor geçiyor doğru dürüst arayıp nasıl oldun diye sormazlar. Bilemedim ne yapsam???

bir kadının doğumu yakınken kendi annesinin yanına gitmek istemesinden daha doğal birşey olabilir mi? küsmezler bence.

Ailesiyle ilgili olan meseleleri birak o halletsin. Bir sorun olursa o versin cevaplarini. Fikrini degistirirsen hep o hayati yasamaya devam edersin. Ama mevlut isini hem kendi ailende okutur hemde onun ailesinde okutursun ayri ayri bu daha iyi olabilir.

İki tarafı da dengede tutmak gerekir..
Eşinin ailesi kırılacak diye ailenden vazgeçecek değilsin ya...
Onlar oğullarını görüyorsa, ailen de seni görecek..
Kafanda büyütme, bu hayatta birşeyi ne kadar umursamazsan o kadar mutlusun..
Eşinle mutlu ol anlaş, diğerleri bir yere kadar..

Keske benim de esimin ailesi beni hic aramasa ne guzel olursakasi biryana ailenle gecir hamile olan sensin cunku esin degil

Doğru dürüst arayıp sormuyor ki torunumun durumu nasıl diye. Mevlid okutalım diyeceğini sanmıyorum.

Iyi de daha Bayrama çok var

Zaten hamilesiniz kurmayın böyle şeyler

Sağlıkla doğum yapın bebek ile nasıl gidilir bir deneyimleyin sonra düşünün

Evdeki hesap çarşıya uymaz siz 3 ay önceden canınızı niye sıkıyorsunuz

annenizin yanına gidiniz doğum için. kimseyi bu dünyada mutlu edemezsiniz siz evlisiniz artık yetişkin insanlarsınız kendi kararınızı istedikleriniz ölçüde verin eşiniz onay verdiyse takılmayınız o taraf üzülür mü surat asar mı diye

Bence kimsenin yanına gitmeyin. Kim gelecekse sizin yanınıza gelsin. Bu sayede kimse kırılmaz üzülmez. Doğum için anne evine gidenide ilk kez duydum.

biraz politik olmakta ffayda var sanırım. eşin üzülmesin ve huzurun bozulmasın diye. yoksa kv ve kp için demiyorum.

Walla benim de doğuma yakın Kv,KP gelecek onlar farklı şehirde keşke bnde annemde kalabilsem eğer Ãnnemler burda olmasa kesinlikle doğumumu onların yanında yapmak isterdim sonuçta seninde bakıma ihtiyacın olacak

Hamileyim , bu sene babamın memleketine gidicem, kv, kp memleketine gitmicem. Eşim bi he diyor bir yok diyor ama çokta tın...kim ne derse desin rahatıma bakıcam valla. Onların orda bildiğin hizmetçiyim gelin ya başka türlü olamaz, babamların orda da prenses elimi bişeye sürdürmezler e kıyamıyorlar..
Yani işin özü nasıl rahat edeceksen öyle yap o darılır bu kırılır düşünme bırak alışsınlar..hiç annenlere gitmeyip her tatili orda geçirsen bile kıymetin olmaz inan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…