Arkadaşlar eşim ve benim memleketlerimiz farklı. İkimizde yetiştiriliş olarak aile yapısı olarak klasik erkek üstün mantığıyla büyüdük. Benim fikirlerim buraya takıldıkça değişti,eşimde çok takıntılı değil artık bu konularda 2 yıl olacak evleneli. Çalışıyoruz farklı bi şehirde. Bayramlarda tatillerde ilk olarak eşimin memleketine gidiyoruz hep sonra benim memleketime. Eşimin ailesine baya yakınız geleceğiz size gelemedik diye gelmezler, benden önce eşim burada 3 yıl yaşamış hic kimse gelmemiş bile. Bende bu yıl bayramı ailemle geçirmek istediğimi söyledim eşime hatta bebeğimiz olacak inşaallah onun mevlidini de orada okutmak istediğimi bayramdan sonra. Olur dedi. Ama kv, kp kırıcı konuşabilir eşime,geçenki yarı yıl tatilinde eşimin isteğiyle ilk ve daha fazla zamanı benim memleketimde geçirdik biraz tavırlılardı.. Eşimin üzülmemesini için fikrimi değiştirmeli miyim. Görünüşte seviyorlarmış gibi görünüyorlar beni hiç sevgi samimiyet göremiyorum. Hamileliğim zor geçiyor doğru dürüst arayıp nasıl oldun diye sormazlar. Bilemedim ne yapsam???