• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Danimarkalı milletvekili: IŞİD'li kadın ve çocukları da öldürelim

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
http://www.grihat.com.tr/danimarkali-milletvekili-isidli-kadin-ve-cocuklari-da-oldurelim-30467h.htm
24124.jpg

Fransa'nın başkenti Paris'te IŞİD’in düzenlediği ve 132 kişinin hayatını kaybettiği saldırıların yankısı dünya çapında sürüyor. Konu hakkında açıklama yapan Danimarka Halk Partisi milletvekili Soren Espersen, IŞİD'e yönelik daha fazla hava saldırısı çağrısında bulunarak IŞİD’li kadın ve çocukların da öldürülmesini istedi.

Radikal’in haberine göre, Espersen, "Artık IŞİD'i vurmalıyız. Kadın ve çocukların arkalarına saklanıyorlar ve bizim centilmen olduğumuzu bildikleri için öyle hareket ediyorlar. Bundan sonra kadın çoluk çocuk demeden hepsini beraber bombalayalım, nasıl olsa o kadınlar da sistemin içindedir, yoksa bu savaş bitmez" açıklamasını yaptı.

izim centilmen olduğumuzu bildikleri için öyle hareket ediyorlar. Bundan sonra kadın çoluk çocuk demeden hepsini beraber bombalayalım, nasıl olsa o kadınlar da sistemin içindedir, yoksa bu savaş bitmez
bence Nazi subaylarının yaptığı gibi kadınlara tecavüz edin yarı Dan çocuklar doğursunlar böylece kısmi soykırım yapmış olursunuz.
oralar fazla soğuk galiba, amca da kel, üşütmüş kafayı.
yazık ya.
insanlığınıza yazık.

Yalniz avrupalarda okuyup kafa kesip poz veren kadinlari unutmayalım. Söz konusu bu kadinlar olsa idi yerinde bi karar derdim. Fakat köle olarak alinmiş veya o sistemin mahkumu olup seçme hakki olmayan kadinlardan söz ediliyor ise bizim Espersen otursunda bi insanligini sorgulasin.

Bu arada çocuklara kiyilmasin ne tarafta olursa olsun.

İşin kötü tarafı o çocuklar vurulmasın ama karadan bir harekat olması ve o çocukların kurtarılması gerek.

Bu şu an mümkün değil, acaba gerçekten IŞİD çocuklu kadınları bu sebeple mi, kalkan olsun diye mi dünyanın dört yanından topluyor? Türkiye'den bile kaç tane kadın adam çocuğunu alıp gitti IŞİD'e.

Offff düşüncesi bile korkunç.

Kaç tanesi öldü kimbilir :KK43: Şu ana kadar kadın ve çocuklar var diye durulmadı ki zaten...

Centilmenlikten bahsetmiş bir de. Fırsatını bulsanız neler yapacağınızı bilmiyoruz sanki, yol yapın kendinize şimdiden. Sonra da ama başka türlü bitmeyecekti dersiniz geçer gider nasılsa.

Kadın veya erkek teröre hizmet veren kim olursa olsun öldürülmesi beni üzmez yalnız işin içine çocukları da katmış o günahsız çocukların ne suçu var ki, bu düşüncesiyle o ışidcilerden bir farkı yok benim gözümde.

Kadın veya erkek teröre hizmet veren kim olursa olsun öldürülmesi beni üzmez yalnız işin içine çocukları da katmış o günahsız çocukların ne suçu var ki, bu düşüncesiyle o ışidcilerden bir farkı yok benim gözümde.

Olay IŞID'da savaşan kadınlar olsa haklısınız ama ellerinde tuttukları onlarca masum kadın var.Her gün okuyoruz köle ticaretini vs...Sizce tek tek herkese soracaklar mı sen kendi isteğinle mi geldin,zorla mı getirildin diye ? Hayır tabiki de.

Olay IŞID'da savaşan kadınlar olsa haklısınız ama ellerinde tuttukları onlarca masum kadın var.Her gün okuyoruz köle ticaretini vs...Sizce tek tek herkese soracaklar mı sen kendi isteğinle mi geldin,zorla mı getirildin diye ? Hayır tabiki de.
Ha masumları tabiki ayrı tutuyorum o konuda haklısın ne şartlarda nasıl kandırılarak tehditle katıldılar kim bilir ..benim demek istediğim bilerek kendi isteyerek bu örgüte katılmış olanları kastediyorum onlara kesinlikle acımam

Ha masumları tabiki ayrı tutuyorum o konuda haklısın ne şartlarda nasıl kandırılarak tehditle katıldılar kim bilir ..benim demek istediğim bilerek kendi isteyerek bu örgüte katılmış olanları kastediyorum onlara kesinlikle acımam

Haklısınız onlara kimse acımaz zaten.Canlı bomba olup binlerce insanı öldürmekten keyif alıyorlar :110:

Haklısınız onlara kimse acımaz zaten.Canlı bomba olup binlerce insanı öldürmekten keyif alıyorlar :110:
Aynen kim canlı bomba olmayı kabul eder ki kendileri de bile bile ölüyorlar beyinleri yıkanıyor resmen Allah fırsat vermesin artık inşallah olan masum insanlara oluyor nerede olursa olsun.

Yavas gel hoopp! Sivrisinek mi avliyorsun sen? Cocuklar derken hayirdir?. Centilmenlikten bahsetmis birde. Siyasi olarak terore vaktindw mudahale edemedik demiyor da centilmen davrandik diyor.

Son düzenleme:
Kendi istek ve rızasıyla terör örgütlerine katılan reşit bireylere acımam ama çocuklar:( onlar ne olursa olsun çocuktur, yalnız bizde de kandırılmış çocuklar ölüyor ve kimse ses etmiyor.

Back