• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Daniella saç boyası

annb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
651
2
46
İstanbul
Bugün kuaför malzemeleri satan bir dükkana uğradım amacım geçici saç boyası almaktı ama onda da jeans color bulamadım farklı markaların su bazlı boyaları vardı güvenemedim. Daniella diye bir marka vardı satıcı çok önerdi renkleride diğer boyalara göre çok çarpıcı mercan kızılını özellikle çok beğendim diğer markaların mix tonu olan fuşya ile aynı ayrıca bakırıda çok güzel... Bu boyayı kullanan varmı acaba? fiyatıda 6 tl gibi bir şeydi saçlarım yıpranık zaten katologdaki gibi çıkarsa renk hiç çekinmeden boyarım ama korktuğum için alamadım açıkcası.

aynı durumdayız. mercan kızılı var elimde cesaret edip boyayamadım. Manipüle olduğumla kaldım :D

Mercan kızılı katologda çok güzel görünüyordu yine de ben denemeyi düşünüyorum kuaförler daha kötü boyaları kullanabiliyorlar sonuçta ne karıştırdıklarını bilmiyoruz arkada... Eğer boyamaya cesaret edersen nasıl tuttuğunu paylaşabilirmisin?

Ben kullandım ve çok memnun kaldım. Küllü kumralla boyadım ve turunculuk bayağı bir azadı, yıpranma da olmadı. Ama her saçta aynı etkiyi bırakır mı bilemem.

Sonunda kullanan birini buldum :) Bende almayı planlıyorum çünkü renkleri gerçekten güzel. Bir çok markada bu tarz canlı kızıllar bulamadım.Akos ve neva'yı da sırasıyla deneyeceğim hangisi iyiyse artık.

Bende internetten baktım ama kataloğu bulamadım gözüme çarpan 2 renk var mercan kızılı ve çarpıcı bakır tek kelimeyle harika görünüyor yakınınızda kuaför ürünleri satan bir yer varsa mutlaka bakmalısınız. :)

Akos'u eline bile sürme derim çünkü kuaför o markayla benim saşlarımı yaktı hemde tek renk kahve b rengi bi tonda dümdüz boyamada yaktı çok iğrenç ve içinde ne varsa aşırı yıpratıcı bi boya yine tercih senin tabii :)

Akos sanırım açıcı özelliği yoğun olan bir boya o yüzden öyle olmuş olabilir

Bugün mercan kızılı ve çarpıcı bakır renklerini aldım bakırına kendim boyayacağım kızılını ise annem. Bakalım nasıl olacak bu arada kutusunda 3 4 ton açmada %12 lik öneriliyor ama ben diplerim için %9 luk aldım. Kendi doğal rengim koyu kestane tereddütteyim şu an umarım dipler koyu olmaz.

Bu akşam boyamayı düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa.En geç yarın fotograf çekip buraya yüklerim. Akşam çekildiğinde tam renk belli olmadığından gün ışığında çekmek daha iyi :)

Son düzenleme:
Sen benden önce boyamıssın :) Nasıl oldu annenin saçı merak ettim. bu arada neva önermem. benim saçımı mahvetti tek boyamada. henuz yeni yıpranıklığı geçmişti boyadım. oyuncak bebek saçı haline getirdi bildiğin.

Sen benden önce boyamıssın :) Nasıl oldu annenin saçı merak ettim. bu arada neva önermem. benim saçımı mahvetti tek boyamada. henuz yeni yıpranıklığı geçmişti boyadım. oyuncak bebek saçı haline getirdi bildiğin.

Yok daha boyamadım sadece boyayı aldım. :) Birazdan boyayacağız yarında çekip koyarım fotografını. Neva çok mu kötü ya renkleride güzeldi halbuki... neyse bu boyadan memnun kalırsak zaten hep buna devam etmeyi düşünüyoruz ilk bir deneyelim de.

benim saçım koyu kahveydi yani içinde kızıllık vardı ben saçımı orielle açtım ama orieli %30 luk oksidanla karıştırdım. saçım açıldı tabi turuncu gibi
sonra daniellanın açık küllü kumralla (7.0) küllü kumralını (7.1) karıştırdım ve kızıllığını tamamen aldı koyu sarı tonlarda bir ton elde ettim ama bu boyalarıda %30 luk oksidanla karıştırdım Tabi aradığım rengi bulmak için bir aşama daha gerekliydi ve son olarak saçımı daniella nın kumral küllü dore (7.13) sini % 40 lık oksidanla karıştırarak boyadım ve gerçekten karteladaki rengin aynısı oldu tam istediğim renk. bundan önce hangi kuaföre gittiysem saçlarımı hep kahverengi yaptılar en son gittiğimdede senin saçın kumral olmaz dediler çok yıpranırmış hemen tutmazmış vs.vs. ancak ben aradığımı kendim yaparak buldum daniella italyan markası ve gerçekten saçı yıpratmıyor tonları harika ve aynı karteladaki gibi tutuyor. Arkadaşımında saçınıda boyadık birebir aynısı oldu

Çarpıcı bakır rengiydi galiba o katalogda gösterildiği gibi tutmuyor malesef. Benim açtığım konu var resmen kızıl yaptı saçımı. O rengi önermiyorum işte ama neyse ki saçımı tekrar bakıra çevirebildim.

Arkadaşım mercan kızılına boyamıştı rengi çok hoşuma gitti ben o kadar iddalı bi kızıla boyamıyorum ama ben de kendime 7-88 ateş kızılı aldım şu an uçları boyadım diplere geçicem sonucu söylerim kızlar size, foto da çekerim.

sakın almayın bu boyayı... koyu çıkarıyor. 7-88 almama ve 9 luk oksidan kullanmama, içine kırmızı yoğunlaştırıcı katmama rağmen resmen kızıl kahve oldu kıpkırmızı saçlarım!

Back