• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Daniela Color Saç Boyası

Dinamiss

Guru
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
2.157
12
358
Ankara
Merhaba arkadaşlar...Bugün Daniela Color saç boyası 7.7 Karamel rengi aldım..Yanında da oksidan verdiler üzerinde 20ml % 6 yazıyor..Boyadanda oksidandan da 2 tüp aldım..Aslında loreal almak için gitmiştim, ama satıcı bunu çok önerdi, ben de aldım..
Acaba hata mı ettim bilemiyorum..Bu saç boyasını kullanan var mı aranızda?

Saçlarım da gölge vardı, üstüne gene kuaförde çikolata kahve boyatmıştım..Şimdi artık çok açmadan bu tonlarda gitmek istiyorum ama kendi boyamak konusunda da hala tereddütlerim var ... Siz ne dersiniz, boyamamın bir sakıncası olmaz di mi? Yani kendim boyamakla bi zarar vermem sanırım..

ilk defa duyuyorum cnm yurt dışındamısın cnm bılmediğın boyayı bence kullanma ALLAH korusun saçların yanar

Yok canım ya Ankaradayım, burada ilkiz sokak var kuaför malzemeleri satıyorlar oradan aldım..Ama şimdi iyice korktum sen böyle deyince, ben gidip değiştireyim en iyisi...

Bunu verip yerine loreal mı alayım yine ne dersiniz ? Loreal majirel di galiba öyle birşey satıyorlar

Aslında kuaförlerin kullandığı çoğu boya bu tür markası bilinmeyen tüp boyalardır
Bahsettiğiniz markayı kullanmadım ama nevacolor,exicolor,lilafix gibi adı bilinmeyen tüp boyalar kullanıyorum genelde
Hem istediğim renklerin bilinen market ürünlerinde olmadığı için hem de daha kalıcı olduklarını düşündüğüm için
Dediğim gibi o boyayı kullanmadığım için performansını bilemiyorum ama asla kullanma da demek doğru olmaz

Ben iş çıkışı gittim boyayı geri verdim, yerine de saç bakım ürünü aldım ...Sonra da başka bir yerden loreal bal kahve aldım umarım memnun kalırım..

LadyEvil belki de sen haklısın belki bunlar daha iyi sonuç veriyor ama riske giremedim...İade etmeye gittiğimde satıcı hata ettiğimi bu boyadan korkmamam gerektiğini söyledi...Bi ara kuaförüme gittiğimde sorucam bu markayı, olumlu şeyler duyarsam bir dahakine denerim artık:)

Son düzenleme:
Ben iş çıkışı gittim boyayı geri verdim, yerine de saç bakım ürünü aldım ...Sonra da başka bir yerden loreal bal kahve aldım umarım memnun kalırım..

LadyEvil belki de sen haklısın belki bunlar daha iyi sonuç veriyor ama riske giremedim...İade etmeye gittiğimde satıcı hata ettiğimi bu boyadan korkmamam gerektiğini söyledi...Bi ara kuaförüme gittiğimde sorucam bu markayı, olumlu şeyler duyarsam bir dahakine denerim artık:)

Yıllardır majirel kullanırım ilk defa danielayı denedim çok çok beğendim tavsiye ederim parlaklığı majirele çok yakın fiyatı uygun ve hiç yıpratmadı alın derim..

Arkadaşım mercan kızılına boyamıştı rengi çok hoşuma gitti ben o kadar iddalı bi kızıla boyamıyorum ama ben de kendime 7-88 ateş kızılı aldım şu an uçları boyadım diplere geçicem sonucu söylerim kızlar size, foto da çekerim.

Back