Canım çok geçmiş olsun herşeyin başı sağlık böyle ekstra harcamalar olabiliyor sağlığımız yerinde olsun biriktiririz Allahın izniyle ayın 1 ine kadar inşallah ekstra başka birşey çıkmaz. Bizimde buzdolabı son 1 aydır sıkıntı çıkarıyordu üst kat çalışıyor dondurucu alt kat soğutmuyordu bugün servis geldi sıcaktan ve nemden oluyornuş maximum 5 yılda bir olur diyor 130 lira ona verdim. Dünde 40 lira market harcamamız oldu pikniğe falan gittik. Malum dolaptaki herşey bozuldu atıldı şimdi yeniden alışveriş yapılacak. Bende de epey masraf var inşaallah çabuk gelir 15i:)ay sonuna kadar 75 tl vardı elimde yeter dedim ama maalesef evdeki herkes hasta olunca 47 tl ilaç parası verdim dünde annemi acile götürdük onun parasınıda arkadaşım verdi ne kadar verdi bilmiyorum bile maaşı alınca ona vericem geri 20-25 tl param kaldı daha ayın 1 nede var neyse sağlık olsun inşallah
maalesef extra harcama çıktı tüp bitti dün tüp aldım evdeki kurban parasından harcadım ay başında yerine koyacağım tüp+domates+salatalık+senizotu+yoğurt+tavuk+yumuşatıcı+bebebisküvisi+çekirdek+makarna+karpuz+biber+patlıcan +3 ekmek aldım 142 tl verdim bu kurban parasına 150 tl olarak geri dönüşecek inşallah zaten eşim görevde fazla kaldığı için 200 tl extra para alıcak inşallah bu ay sıkışmayacağızCanım çok geçmiş olsun herşeyin başı sağlık böyle ekstra harcamalar olabiliyor sağlığımız yerinde olsun biriktiririz Allahın izniyle ayın 1 ine kadar inşallah ekstra başka birşey çıkmaz. Bizimde buzdolabı son 1 aydır sıkıntı çıkarıyordu üst kat çalışıyor dondurucu alt kat soğutmuyordu bugün servis geldi sıcaktan ve nemden oluyornuş maximum 5 yılda bir olur diyor 130 lira ona verdim. Dünde 40 lira market harcamamız oldu pikniğe falan gittik. Malum dolaptaki herşey bozuldu atıldı şimdi yeniden alışveriş yapılacak. Bende de epey masraf var inşaallah çabuk gelir 15i:)
gel gülüm bekleriz ben 3 yıl bekarken çalıştım çok büyük hatalar yaptım keşke brikim yapsaydım deli gibi daire fırsatları vardı kaçırdım şimdi dank ediyor kafama ahhh kafam ahhhmrb kızlar kredi kartımı ödedikten sonra bende aranıza katılabilirim cünkü seneye düğünüm var kısmetse birikim yapmayı öğrenmem ve yapmam gerekiyor
gel gülüm bekleriz ben 3 yıl bekarken çalıştım çok büyük hatalar yaptım keşke brikim yapsaydım deli gibi daire fırsatları vardı kaçırdım şimdi dank ediyor kafama ahhh kafam ahhh
Hoşgeldin canım katıl tabi:) ah o kredi kartları yok mu bende yeni yıla kadar sıfırlıyorum inşallah, şimdiden hayırlı uğurlu olsun keşke bende senin gibi çok önceden düşünüp başlasaydım tebrik ederim canım şimdiden aklına koymuşsunmrb kızlar kredi kartımı ödedikten sonra bende aranıza katılabilirim cünkü seneye düğünüm var kısmetse birikim yapmayı öğrenmem ve yapmam gerekiyor
maalesef extra harcama çıktı tüp bitti dün tüp aldım evdeki kurban parasından harcadım ay başında yerine koyacağım tüp+domates+salatalık+senizotu+yoğurt+tavuk+yumuşatıcı+bebebisküvisi+çekirdek+makarna+karpuz+biber+patlıcan +3 ekmek aldım 142 tl verdim bu kurban parasına 150 tl olarak geri dönüşecek inşallah zaten eşim görevde fazla kaldığı için 200 tl extra para alıcak inşallah bu ay sıkışmayacağız
İyi yapmışsın canım 2. El sitede satman çok iyi bir geri dönüş olmuş gerçekten tebrik ederim çok güzel düşünmüşsün hem sana hem alan kişiye faydası olmuş israfda olmamışSelam hanımlar. Bugün hiç harcama yapmadım. Ekmek almayayım diye biraz erişte yaptım onu yedik. Bir ikinci el sitesinde ayakkabılarımdan birini sattım ve 70 lira ekstradan kazandım. Gram alacaktım ama hiçbir sitede 70 liraya gram yok. Ben de kumbaraya attım.
Hoşgeldin canım katıl tabi:) ah o kredi kartları yok mu bende yeni yıla kadar sıfırlıyorum inşallah, şimdiden hayırlı uğurlu olsun keşke bende senin gibi çok önceden düşünüp başlasaydım tebrik ederim canım şimdiden aklına koymuşsun
İnşallah canım herşey nhetle başlıyor sen niyetini almışsın bundan sonra da inşallah bol bereketli birikimlerin olur Allah yuva kurana yardım eder:)H.B Canım. geçen hafta nişanım vardı onun için kumbaramı açtm ayrıca biriktrdiğim hersey gitti. şimdi kendime yeni kumbara aldım annemle ona başladık inşallah yine birktrmeye başlarım
bizim mahalle o zaman yeni gelişiyordu ve 50 bine 60 bine giriş veya giriş altı daireler alınırdı o zaman alsaydım şimdi satardım 130 bine falan ahh kafam ahh neyse eşimle artık yatırımlar yapıyoruz inşallah sende eşinle yatırımlar yaparsın cnm bnmdeme öyle deme :)
bnde ev almayı cok istiyorum ama ceyiz hazırlıklarından frsat kalmıyo ki sürekli bi eksk cıkınca kenara parada koyamıyorum
Süpriz harcamaların en klasiklerinden biri de tüp zaten canım en olmadık anda bitiveriyor insan unutuyor ne zaman aldığını biteceği aklına bile gelmiyor:) bende param kalmayınca kızımla birlikte biriktirdiğimiz kumbaradan alıyorum aybaşı da fazla fazla geri koyuyorum kurban parasını bende biriktirmeye çalışıyorum. Bu ayınız inşallah rahat geçer bereketli geçer:)
inşallah bereketli allahım herkesin evini bereketlendirsin. Bakalım 19 ağustosu rahat atlatırsak çektiğim yüklü kredinin ilk taksiti var çünkü sonrası zaten kolay geçer rabbime sığınıp çektik o kadar allah yüzümüzü kara çıkartmasın bende elimizde kalan 1000 tl nin 200 tl sini yine ayırmak istiyorum kenara bakalım inşallah olur.
bizim mahalle o zaman yeni gelişiyordu ve 50 bine 60 bine giriş veya giriş altı daireler alınırdı o zaman alsaydım şimdi satardım 130 bine falan ahh kafam ahh neyse eşimle artık yatırımlar yapıyoruz inşallah sende eşinle yatırımlar yaparsın cnm bnm