damlalıklı mutfak evyesi hakkında yardım!

ilay86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
203
1
arkadaslar mutfak bölümüne bu baslıkta bi konu acdım ama pek giren olmuyor sanırım o bölümle kısaca burayada derdimi yazayım.yeni yaptırdıgım mutfaga bi kac gün icinde tezgah takılacak fakat ben hala evye konusunda kararsızım damlalıklı evyemi olsa yoksa normal evyemi taktırsam bilemiyorum.damlalıklı evye kullanan arkadaslarım pek tavsiye etmiyor su dısarda kalıyor damlalıklı evyeler tezgah üstü monte ediliyor cunku elinde bezle dolasman gerek mutfakta diyorlar.diger taraftan bulasıklık kullanmayacagım yani askıda olanlardan kullanacagım o bakımdan da ordan akan suyun transferi acısından damlalıklı daha mantıklı geliyor.ama hala kararsızım kullanan arkadaslar tavsiye eden veya etmeyen bana yardımcı olabilirmisiniz yarına kadar karar vermem gerek.
$101.0250.975.jpg eger damlalıklı olursa düsündügüm evyede bu.

canım bence mutfagın büyükse kullanmanda bir sakınca yok ve damlalıklı modellide granitin veya işte nasııl bi bango seçiceksen içine gömebiliyorlar benim yerim geniş olmadığı için tek lavobo yaptırdım şunuda tavsiye edeyim size leke tutmayan tırtıklı lavobo al mutlaka

tesekkür ederim ilgilendigin icin bugün istedigim granit renginde prblem oldugu icin tekrar gittim mermerciye ice gömme olayını söyledigimde fazla zahmet gerektirdigi icin sıkıntı cıkabilecigini gördüm benimde artık aksiliklere tahammülüm olmadıgı icin normal evyede karar kıldım.

tesekkür ederim ilgilendigin icin bugün istedigim granit renginde prblem oldugu icin tekrar gittim mermerciye ice gömme olayını söyledigimde fazla zahmet gerektirdigi icin sıkıntı cıkabilecigini gördüm benimde artık aksiliklere tahammülüm olmadıgı icin normal evyede karar kıldım.

hayırlısı olsun cnm

X