Damla protez emzirmekten sonra sarkiyor mu bilgisi olanlar buraya

istanbullondra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
150
107
Merhabalar,

Damla protez taktirip hamile kalan ve emziren var mi aranizda? Ben ilk bastan damla istiyorum ama daha dogum yapmadigim icin bu konuda takildim kaldim. Damla protezlerli daha dogal goruntu verdigi icin ve dekoltede top gibi dolgunluk istemedigim icin tercih ediyorum. Emzirmeden sonra sarkma olur mu diye bilgisi olanlarin yorumlarina ihtiyacim var.

Simdiden tesekkurler.

Benim yuvarlak ama top gibi durmuyor. Damlanin yapısı zaten normalde de uzun gibi, sarkma olunca nasıl görünür hiç bilmiyorum.

Yok ben bekarım, ekliyorum sizi..

Cok guzeller ve yakismis vucudunuza ,masallah. Buyukluk olarak tam benim istedigim kadar olmus sizinkiler. Yuvarlak ve ustelik high olduklarini soylemeseniz belki bilemezdim. Benim dokum var ,yani bana ayni model ve cc takilsa sizinkiler gibi gorunmez sonuc olarak.

Protezle emzirmis arkadaslarin yorumlarini da beklicem bakalim doktor bey de ne diyecek ...damla ile yuvarlak arasinda kaldim cok kotu...

Dokusu olmak büyük şans bence, benim yoktu hiç, ona rağmen yine de güzel bir sonuç oldu. Karar verme aşaması en zor aşama, inşallah en kısa zamanda olursunuz ameliyatınızı..

Ben yuvarlak yaptırdım ama damla kullananların yorumunu bende çok merak ediyorum.damla mı yaptırsaydım diye kafama takılıyor.damlanın dolgunluğu altta olduğu için sarkmayı daha iyi toparlıyor diye duydum.gerçekten öyle mi? Damla kullananlardan yorum bekliyorum..

Ne derece yeterlı bır cevap olur bılemıyorum ama benım dokum yoktu doktora da aordum emzırdıkten aonra nasıl olur dıye cok deforme olmıcak dedı yanı normal gogus gibi içi tamamen bosalmıcak dedı ıcerıde tutan bı protez var cok az bı dwforme olur o da rahatsız edecegnı sanmıyrum dedı gorcez 3-4 sene sonra:)))

Canim illaki emzirmek istiyorsan terettüd ediyorsan yaptirma silikon! Ha ama su var her bebek emmez bunuda bil evli degilsin galiba ha soyle birsey de var biraz acik ve net olucak ama neyse evlenincede sarkar gogusler esinden dolayi biraz dos dogru oldu bu ama ne yazikki oyle! Simdi sen yaptirmasan emzirsen sarkar ha ama emzirmedin kocan var gene sarkar! Bide su var yaptirmadin diyelim emzirmek istedin cocuk emmez ne yapcan eninde sonunda yaptiracan simdi zaten anne sutu kadar olmasada cok iyi yeni dogan mamalari var mama verirsin! Yaptirdikdan sonra cocugun olursa emzirirsen illaki biraz sarkar normal ama ben sahsen yaptirdikdan sonra cocugum olursa emzirmem bencillik oluyor ama emzirmem iki kizim var farki goruyorum emmis olan cocugumda saglikli mutlu bir cocuk emmemis cocugumda ayni sekilde yani buna fazla takilma benim fikrim

Merhaba,
Benim de aklıma takılan bir mevzu bu. Bazı yerlerde anne sütünün gelmeyeceğine dair şeyler bile okudum. Kafam çok karıştı Ben anne sütüne önem veriyorum çünkü.

Bazı doktorlar meme başından yapılan ameliyatın sinirler ve süt bezlerini zedeleyebileceğini bu nedenle meme altını tercih ettiklerini söylüyor, bazıları meme başından yapılan ameliyatın da meme altından yapılan ameliyatın da emzirmeye ve süt üretimine etkisi olmadığını söylüyor. Bu konuda hassassan risk almak istemiyorsan meme altından yaptırırsın, böylece hiçbir süt bezi sinir hücresi ile muhatap olunmadan protez yerleştirilir. Bu bir.
Benim protezim damla, ama doğum yapmadım emzirmedim, kendimi referans gösteremem ama meme altından damla protez yaptırdıktan sonra doğurmuş, bir güzel emzirmiş ve göğüsleri hala fıstık gibi olan arkadaşım var. Bu da iki olsun, hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…