- 5 Şubat 2015
- 150
- 107
-
- Konu Sahibi istanbullondra
Benim yuvarlak ama top gibi durmuyor. Damlanin yapısı zaten normalde de uzun gibi, sarkma olunca nasıl görünür hiç bilmiyorum.
Yok ben bekarım, ekliyorum sizi..Resimleriniz var mi, gorebilirimiyim? Siz emzirdiniz mi protez taktirdiktan sonra?
Yok ben bekarım, ekliyorum sizi..
Dokusu olmak büyük şans bence, benim yoktu hiç, ona rağmen yine de güzel bir sonuç oldu. Karar verme aşaması en zor aşama, inşallah en kısa zamanda olursunuz ameliyatınızı..Cok guzeller ve yakismis vucudunuza ,masallah. Buyukluk olarak tam benim istedigim kadar olmus sizinkiler. Yuvarlak ve ustelik high olduklarini soylemeseniz belki bilemezdim. Benim dokum var ,yani bana ayni model ve cc takilsa sizinkiler gibi gorunmez sonuc olarak.
Protezle emzirmis arkadaslarin yorumlarini da beklicem bakalim doktor bey de ne diyecek ...damla ile yuvarlak arasinda kaldim cok kotu...
Canim illaki emzirmek istiyorsan terettüd ediyorsan yaptirma silikon! Ha ama su var her bebek emmez bunuda bil evli degilsin galiba ha soyle birsey de var biraz acik ve net olucak ama neyse evlenincede sarkar gogusler esinden dolayi biraz dos dogru oldu bu ama ne yazikki oyle! Simdi sen yaptirmasan emzirsen sarkar ha ama emzirmedin kocan var gene sarkar! Bide su var yaptirmadin diyelim emzirmek istedin cocuk emmez ne yapcan eninde sonunda yaptiracan simdi zaten anne sutu kadar olmasada cok iyi yeni dogan mamalari var mama verirsin! Yaptirdikdan sonra cocugun olursa emzirirsen illaki biraz sarkar normal ama ben sahsen yaptirdikdan sonra cocugum olursa emzirmem bencillik oluyor ama emzirmem iki kizim var farki goruyorum emmis olan cocugumda saglikli mutlu bir cocuk emmemis cocugumda ayni sekilde yani buna fazla takilma benim fikrimMerhabalar,
Damla protez taktirip hamile kalan ve emziren var mi aranizda? Ben ilk bastan damla istiyorum ama daha dogum yapmadigim icin bu konuda takildim kaldim. Damla protezlerli daha dogal goruntu verdigi icin ve dekoltede top gibi dolgunluk istemedigim icin tercih ediyorum. Emzirmeden sonra sarkma olur mu diye bilgisi olanlarin yorumlarina ihtiyacim var.
Simdiden tesekkurler.
Canim illaki emzirmek istiyorsan terettüd ediyorsan yaptirma silikon! Ha ama su var her bebek emmez bunuda bil evli degilsin galiba ha soyle birsey de var biraz acik ve net olucak ama neyse evlenincede sarkar gogusler esinden dolayi biraz dos dogru oldu bu ama ne yazikki oyle! Simdi sen yaptirmasan emzirsen sarkar ha ama emzirmedin kocan var gene sarkar! Bide su var yaptirmadin diyelim emzirmek istedin cocuk emmez ne yapcan eninde sonunda yaptiracan simdi zaten anne sutu kadar olmasada cok iyi yeni dogan mamalari var mama verirsin! Yaptirdikdan sonra cocugun olursa emzirirsen illaki biraz sarkar normal ama ben sahsen yaptirdikdan sonra cocugum olursa emzirmem bencillik oluyor ama emzirmem iki kizim var farki goruyorum emmis olan cocugumda saglikli mutlu bir cocuk emmemis cocugumda ayni sekilde yani buna fazla takilma benim fikrim