*DaMla* nın Nişandaki Studyo çekimleri

cnm maşallah çok yakışmışsınız, ömür boyu mutluluklar dilerim.

güzel gelin yakisikli damat. birbirinize tam denksiniz. bazen gelin cok güzel olur damat vasat, bazende damat yakisikli gelin vasat olur ama siz müthis uyumlu olmussunuz allah nazardan saklasin

canim tek kelime ile harikasin.pozlarini cok begendim.

ayricada cok yakismissiniz birbirinize.

Allah mutlulugunuzu daim eylesin.

niaşnlığın ve ayakkabıların mükemmel tam hayalimdeki gibi sanki hayalimi sen yaşamışsın allah hayırlara getirsin maşallah darısı başıma

ay canim ben bu kadar birbine yakisan cift görmemistim sayenizde görmüs oldum...
canim hem sen hemde esin cok güzelsiniz cok güzel bi cift olmussunuz....
Allah basa kadar sonuna kadar mutlu etsin ikinizide.....
Allah nazarlardan,kem gözlerden korusun....Tek kelime ile HARIKASINIZ....
Dügün resimlerini mutlaka görmek istiyorum arkadasim.....bizlerle paylasmayi unutma...

allah mutlu mesut etsin bir ömür boyu canım.ben de yeni evliyim.16.mayısta oldu düğünüm.ahh ahh zaman ne cabuk gecio yaaaa...:2: annemiiiiiiiiiiii özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bende çok beğendim, zaten mor en en sevdiğim renktirrr=))
Tebrik ederim, umarım mutluluğunuz daim olur...

Damlacim...hersey süper uymus, daha önce yorum yapmistim ama aklima geldi sunuda yazmak istedim...
"MOR" mutlulugun rengi :) biliyormuydun??
Dilerim sizde bir ömür hep mutlu olun...heppp....

Damlacim...hersey süper uymus, daha önce yorum yapmistim ama aklima geldi sunuda yazmak istedim...
"MOR" mutlulugun rengi :) biliyormuydun??
Dilerim sizde bir ömür hep mutlu olun...heppp....

hadi ya gerçekten bilmiyordum ama moru çok seviyorum sanırım nişanlığım çiçeklerim davetiyem evimin bikaç yerindede mor kullanıcam, ama bilinçli değil moru çok yakıştırıyorum kendime ve sanada çok teşekkür ederim canım çok sağol kaydirigubbakcemile5a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…