Damla ile büyütülen gözbebeklerimden dolayı 6 saattir hala bulanık görüyorum?

LaTaahzen

Tırtılın yolun sonu dediğine, Allah 🦋 demiş.
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2021
678
305
53
Merhaba,

Bugün gözlerim için lazer yaptırabilirmiyim diye göz hastanesinde bi takım testler yaptılar.
Damlalar ile göz bebeklerimi büyüttüler.
4-5 saat kadar bulanık görürsünüz sonra geçer dediler.
Ilk saatler gibi olmasa bile 6 saattir hala bulanık görüyorum?
Telaşlanmaya başladım göz bu sonuçta.
Aynı işlemi yaptıranlar oldumu?
Bu bulanıklık ne zaman tam olarak geçer acaba?

Benim oğlum doğuştan hipermetrop. 6 aylıktan beri göz muayenesinde o damla damlatılıyor. 1.5 yaşında derdini anlatamıyor yavrum ama gözleri öyle denildiği gibi 4-5 saatte geçmiyor. Ertesi gün bile göz bebekleri kocaman oluyor. 2 güne tamamen geçer. Görmede eskiye dönüyordur sanırım göz bebekleri eskiye dönünce.

Öyle diyorlar ama maalesef tüm gününüzü alıyor yarın biraz daha sürer ama bugünkü gibi olmaz.

Teşekkür ederim.
Bende tedirgin oldum ilk defa yaşıyorum bunu.
Geçmiş olsun sizede inşallah en kısa sürede çocuğunuz şifa bulur

yok o gün boyu devam eder merak etmeyin normal uyuyup uyanınca geçiyor ertesi güne. Ben iyi ki kuzenimle gitmişim hastaneye valla arabaları bile göremiyordum sallana sallana gidiyorum kuzenimin de gözü 2.5 numaraydı şimdi seni daha iyi anlıyorum dedim uyanınca devam ederse o zaman sağlık ocağına gidip bir sorun ama geçer bana göre çünkü bende de gün boyu devam etmişti

Rutin göz muayenesinde de bu damla kullanılıyor
Göz muayenesi olan herkese yapılıyor yani
Uyuyup uyanınca geçmiş olur

Teşekkür ederim, aynen dediğiniz gibi oldu.
Ertesi gün uyanınca geçti.
Gerçekten çok sinir bozucu bir durumdu

Ben her göz muayenesinden sonra görebildiğim için şükrediyorum halime. Gözünü kıssan olmuyor, yakını okuyamıyorsun. Korkunç bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…