Dambıllar kaç kg olmalı?

cesrasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
2
0
Kızların dambil kaç kg kullanılır? ve Vinly mi yada demirdenmi hangisi kullanılır? ACİLDEN ... yardımcı olursanız sevinirm... arkadaşlar..

valla neyden olduğunu bilmiyorum ama demir değil sanırım. 3 kilo benımkıler.. biraz zaman geçsin 5 kilo alacam

yardımcı oldgun tesekkur ederım benım kı ilkten 1 kg demir degil vanily kullanmıstım bu arada biraz daha ağır almaya düsünüyorum. karar veremıyorum ben. nerdeyse

ben de dün sipariş verdim, vinly plastik kaplamalı 3 kiloluk dambıl aldım. plastiklerin kullanımı daha rahat. spor salonunda da ondan kullanıyordum. daha önce 1 kilo aldıysanız 2,5 ya da 3 kiloluk olanlardan alabilirsiniz.

3 kiloluklar yaptığım jillian michaelsin egzersizlerinde ağır geldi. 2 kiloluklardan sipariş verdim tekrar. düşünen arkadaşlar varsa 1 veya 2 ile başlasın daha iyi olur...

Çok kaslı bir görünüm oluşmuyor değil mi ben de almak istiyorum ama cesaret edemiyorum.söylerseniz çok sevinirim

Bence hareketlere göre değişir, 1,5 ve 5 kilo arası ideal ama biz kadınlar için. (5 kiloyu sadece çift elle yaptığım hareketlerde kullanıyorum).

kas yapmak istemeyenler yarım kiloyla başlasın diye bir yazı okumuştum nette
o yüzden jillian ın egzersizlerini yaparken kullanmak için yarım kiloluk aldım
yalnız az geliyor 1er kiloluk olanlara geçeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…