Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yardımcı oldgun tesekkur ederım benım kı ilkten 1 kg demir degil vanily kullanmıstım bu arada biraz daha ağır almaya düsünüyorum. karar veremıyorum ben. nerdeyse
ben de dün sipariş verdim, vinly plastik kaplamalı 3 kiloluk dambıl aldım. plastiklerin kullanımı daha rahat. spor salonunda da ondan kullanıyordum. daha önce 1 kilo aldıysanız 2,5 ya da 3 kiloluk olanlardan alabilirsiniz.
3 kiloluklar yaptığım jillian michaelsin egzersizlerinde ağır geldi. 2 kiloluklardan sipariş verdim tekrar. düşünen arkadaşlar varsa 1 veya 2 ile başlasın daha iyi olur...
ben de dün sipariş verdim, vinly plastik kaplamalı 3 kiloluk dambıl aldım. plastiklerin kullanımı daha rahat. spor salonunda da ondan kullanıyordum. daha önce 1 kilo aldıysanız 2,5 ya da 3 kiloluk olanlardan alabilirsiniz.
kas yapmak istemeyenler yarım kiloyla başlasın diye bir yazı okumuştum nette o yüzden jillian ın egzersizlerini yaparken kullanmak için yarım kiloluk aldım yalnız az geliyor 1er kiloluk olanlara geçeceğim