Damatsız düğün

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Kocaeli'nin İzmit İlçesi'nde Sabancı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde coğrafya öğretmeni olarak görev yapan 38 yaşındaki Özlem Yet, eşine az rastlanır bir düğüne imza attı.

DAMATSIZ DÜĞÜN
Özlem öğretmen, Lastik-İş Sosyal Tesisleri'nin bahçesinde "damatsız düğün" yaptı. Kır düğününde genç öğretmeni, arkadaşları, öğrencilerin velileri ve ailesi yalnız bırakmadı.

ÖNCE KUAFÖRE GİTTİ
Damat dışında hiçbir eksiğin olmadığı düğün için bütün detaylar planlandı. Arkadaşları süsledikleri gelin arabasıyla Özlem Yet'i evinden alarak kuaföre götürdü. Burada saçı ve makyajı yapılan Özlem öğretmen hayalini kurduğu gelinliği giydikten sonra gelin arabasına bindi. Gelin arabasıyla düğünün yapılacağı tesise giden gelin, davetliler tarafından alkışlarla karşılandı.

TAKI TAKTILAR

Düğün törenine katılan davetlileri tek tek selamlayan ve masaları dolaşan Özlem Öğretmen, mutluluktan gözyaşı döktü.

Nikah defterine imza atmayıp, damadın ayağına basmasa da gelinlik giymeyi çok istediğini söyleyen Özlem Yet, "Çok mutlu ve heyecanlıyım. Beni yalnız bırakmayan dostlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ensonhaber

çok cesaret isteyen bir şey. sıradışı bir bayan galiba. kendinin güzel reklamını yapmış ama yeni talipler çıkabilir, iknci bi masraf çıkacak şimdi başına

inş gönlüne göre biri çıkar karşısına

Haberin başlığını okuyunca damat uzakta sanırım gelmeye imkanı olmadı dedim meğer hiç damat
yokmuş ortada.Bana garip geldi ama kendi bileceği iş tabi :44:

Haberin başlığını okuyunca damat uzakta sanırım gelmeye imkanı olmadı dedim meğer hiç damat
yokmuş ortada.Bana garip geldi ama kendi bileceği iş tabi :44:

Ben de aynen hani erkekler sevmez ya bu tarz ritüelleri damat gelini ikna etti düğüne gelmedi sandımdı

Bari kına gecesi yapsaymış bu kadar abes kaçmazdı..

Son düzenleme:
Başta garip ve komik gelse de sonra anlayıp üzülüyorsun.Ben üzüldüm durumuna,çok istemiş demekki gelinlik giymeyi ama istediği kişiyi bulamamış.Allah gönlüne göre versin.

etrafındakiler kacırdınmı aklını diye nasıl engel olamadılar acaba

bence daha farklı bir durumu var gibi geldi.38 yaşında yani evlenecek birini bulamadım kendi kendime eğleneyim gelinlik giyyeyim diye düşünülecek bir yaş değil..
belki daha hastadır ,az ömrü kalmıştır diye düşündüm ben de..:26:

Allah'ım ne günlere kaldık ya

Hiç bir insan durup dururken böyle bir şey yapmaz gibime geldi. Ne bileyim en azından bu nedir ne ayak diye sorarlardı ama herkes gayet memnun gibi görünüyor. :26: Hatunun düşündüğü bir şeyler var belli ki cidden istemiş giymeyi bilemedim:44:

damat olmadığına göre ;:123:
ee resmen bise yok o zmn ..
gelinlik giyip fotograf mı cektirdi acep ..

ilginççççççççç

her şeyi yalancıktan halletmişler parayla, bir tane de yalancıktan damat bulsalarmış keşke. böylesi garip olmuş

Üzüldüm ben yazık. Çok istemiş belli ki gelin olmayı. Evlenmekten umudunu da kesmiş olsa gerek ki böyle bir şey yapmış. Psikolojisi normal olan insanın yapacağı iş değil.

böyle yabancı bir komedi filmi vardı.. sanırım ondan esinlendi gelin hanım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…