Damatsız düğün yapan öğretmen ortadan kayboldu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Eki Görüntüle 1170794

İZMİT(Kocaeli), (DHA) -

İZMİT’te hafta başında, kendisine uygun vasıflarda eş adayı bulamadığını söyleyip, damatsız düğün eğlencesi ve temsili takı töreni yapan Sabancı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi coğrafya öğretmeni 38 yaşındaki Özlem Yet ortadan kayboldu.

Yakın çevresine aradığı vasıflarda eş bulamadığından sık sık yakındığı ileri sürülen İzmit Sabancı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde coğrafya öğretmeni Özlem Yet, temsili düğün yapıp gelinlik giymeye karar verdi. Özlem Yet, bir grup arkadaşından da destek aldı. Yıllardır hep bir kır düğünü ile evlenmeyi hayal ettiği belirtilen Özlem Yet, İzmit’te Lastik-İş Sendikası’nın sosyal tesislerini kiraladı. Deniz kenarında yeşil alan üzerinde, ikna ettiği ve bazı akrabaları, arkadaşları ile birlikte gelinlik giyerek düğün eğlencesi yaptı.

DAMAT DIŞINDA HERŞEY VAR

Bir düğünde damat ve nikah memuru dışında olması gereken her ayrıntıyı düşünün Özlem Yet, gelinlik giyip gelin arabasına da bindi. Süslenmiş gelin arabasıyla geldi, davetlilerin oturduğu masaları dolaştı, temsili takılar takıldı. Yakınlarının anlattığına göre Özlem Yet masaları dolaşırken sık sık ağladı.

Damatsız düğün bazı gazetelerde haber olunca Özlem Yet cep telefonunu ve sosyal paylaşım sitesi Facebook’daki adresini de kapatarak ortadan kayboldu. milliyet

"düğün bazı gazetelere haber olunca mı" sabahtan beri yer yerde yaw

iyide bu haberler basına nasıl veriliyor
elalemin düğününden milletin nasıl haberi oluyorsa
ay bide ağlamış :)
bari takı takılmasaydı,millet masrafa girmiş boşuna

iyide bu haberler basına nasıl veriliyor
elalemin düğününden milletin nasıl haberi oluyorsa
ay bide ağlamış :)
bari takı takılmasaydı,millet masrafa girmiş boşuna

Takılar temsiliymiş , öyle diyor haberde .

tamamda ben yine anlamadım,sonuçta temsilide olsa takılar takıldı deniyor
Temsili yazınca altınlar iade edilmiştir diye düşündüm aksi halde gelin , altınlarla ortadan kayboldu diye yazarlardı sanırım .
Veya temsili takı derken maddi değeri olmayan takılar da olabilir . Bilemedim şimdi :26:

Bir de şu gelinlik merakını anlayamıyorum , hiç öyle hayallerim olmadı . Bana kalsa nikahta sade ama şık bir elbiseyi tercih ederdim .

Garip olan benim galiba .

ben şöyle düşündüm,gelin bütün herşeyini hazırladığı gibi,takılarınıda kendi hazırlamıştır
konuklarda onları takmıştır
valla dert oldu bize ya :)

Bir de şu gelinlik merakını anlayamıyorum , hiç öyle hayallerim olmadı . Bana kalsa nikahta sade ama şık bir elbiseyi tercih ederdim .

Garip olan benim galiba .

hayır bende öyleydim,bekarken ne gelinlik ne ev eşyası bunlara bakıp kafa yormazdım
ilgi alanıma girmedi hiç,hani bazı genç kızlar şimdiden gelinlik bakarlar ya vitrinden
ben dönüp bakmazdım bile,ama evlenirken tabi gelinlik istiyosun o başka
tarlatansız gelinliklerde çok güzel asil duruyor.

ben şöyle düşündüm,gelin bütün herşeyini hazırladığı gibi,takılarınıda kendi hazırlamıştır
konuklarda onları takmıştır
valla dert oldu bize ya :)
Bu da olabilir tabii ,

Nasıl öğrensek acaba ?

Son düzenleme:

Yalnız değilmişim Bende öyle hiç çeyiz vs . merakım olmadı . Diyorum ya aileler sorun çıkarmasa ben nikahta da giymezdim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…