- 7 Nisan 2014
- 596
- 17
- 38
- Konu Sahibi yesevduaet
kızlar şu sıralarda damatlık alanlar varmı aranızda nerde nasıl indirimler var neler tercih ettiniz paylaşırmısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım biz sarardan aldık.Aldığımız magazaya mı özeldi bilmiyorum her 100 tl lik alışverişe de 70 tl indirim kuponu verdiler.Ekru ceket yakalar siyah,düğmeleri görunmeyen gömlekler den,siyah pantolon ,kuşak,papyon,ve ayakkabısını 690 tl ye aldık.
kızlar şu sıralarda damatlık alanlar varmı aranızda nerde nasıl indirimler var neler tercih ettiniz paylaşırmısınız
Canim biz piyasa yoklamasi yaptik ama damatlikta 900 altina kafamizdakini bulamadik. Sizin modelin kodu var mi? Bizim istedigimiz tarza benziyor cunku..
canım kodunu bilmiyorum ama nişanlım çok seçicidir şık giyinmeye de özen gösterir,zevklidir lafın kısası :)
canım kodunu bilmiyorum ama nişanlım çok seçicidir şık giyinmeye de özen gösterir,zevklidir lafın kısası :)
Network tavsiye ederim. Damatlık daha sonra da takım elbise olarak kullanılabiliyor
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
süvaride ayakkabısı hariç herşeyi vardı 300 tl ydi kiğıllı yada baktım ordada ayakkabısıda dahil herşeyi vardı 590 tl ydi parasını geçtimde süvarideki modeller benim daha çok hoşuma gitti
Tatlım biz sarardan aldık.Aldığımız magazaya mı özeldi bilmiyorum her 100 tl lik alışverişe de 70 tl indirim kuponu verdiler.Ekru ceket yakalar siyah,düğmeleri görunmeyen gömlekler den,siyah pantolon ,kuşak,papyon,ve ayakkabısını 690 tl ye aldık.