• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Damatlık Seçimi

do_major

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
1.781
938
373
36
Merhaba Kızlar,
Yaklaşık 2 ay sonra düğünümüz var gelinliğim dikiliyor ama daha damatlık almadık.
Ben nişanlımın beyaz ceketli bir damatlık giymesini istiyorum ama nişanlım istemiyor.
Sizce ekteki damatlık nasıl?

$Damatlýk.JPG

çok güzel gösterdiğinizde ben çok beğendim nişanlınızda çok beğenir de inşallah fikri değişir :38:

Teşekkürler minikcimcime38 :) nişanlım yeşil gözlü ve saçları seyrek olduğu için kazıtıyor beyaz ona çok yakışıyor ama damatlık konusunda bir türlü ikna edemedim.
umarım bir tane denetebilirim o zaman fikri kesin değişir :)

Maşallah süphanallah :nazar: Allah gönlüne göre versin canım herşey istediğin gibi olur inşallah :) sizi kıracak değil ya kesin dener ve size hak verir bence :)

Birde şöyle bir konu varki aslında çok önemli.
Benim gelinliğim kırık beyaz olacak.
Damatlığın ceketi beyaz olursa gelinliğimin kirli gibi durmasından korkuyorum.
Ne yapacağımı bilemedim :(

Birde şöyle bir konu varki aslında çok önemli.
Benim gelinliğim kırık beyaz olacak.
Damatlığın ceketi beyaz olursa gelinliğimin kirli gibi durmasından korkuyorum.
Ne yapacağımı bilemedim :(

öyle mi gelinliğin hazırsa onu da çok merak ettim canım çekip koysan olur muu :71: o zaman sırıtabilir renkleri tatlım o yüzden bu modelin siyahını düşünsen daha iyi olur gibime geliyor gene de sen bilirsin tabiki

öyle mi gelinliğin hazırsa onu da çok merak ettim canım çekip koysan olur muu :71: o zaman sırıtabilir renkleri tatlım o yüzden bu modelin siyahını düşünsen daha iyi olur gibime geliyor gene de sen bilirsin tabiki

Yok henüz hazır değil daha dikilmesine bu ay sonunda başlanacak malesef :(
Gelinliğin kumaşından bir parça alıp öyle gideceğiz sanırım damatlık bakmaya.
Sadece benim kaba taslak çizdiğim resim var :)

Ortadaki gelinliğe benzer olacak. Sırtıda en sağdaki gibi bir şey olacak :)
Etek ucunda da dantel olacak :)

Eklentiler

• $20130422_081536.jpg
    $20130422_081536.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 155
  • $gelinlik1.jpg
    $gelinlik1.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 163
  • $gelinlik2.jpg
    $gelinlik2.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 146
ayyyyy çok güzel canım ya bayıldım :nazar::nazar::nazar: inşallah her şey istediğin gibi olur :21:

doğru diyorsun artık öyle olacak uymazsa siyah düşünürsün ama krem damatlık güzel durur mu ki ?

Umarım güzel olur :)
Gerçekten bilmiyorum beyaz ceket giymesini çok istiyorum ama gelinliğime uymazsa mecburen siyah takıma döneceğiz.
Gelinliğim tamamlandığında sana bir fotoğraf göndereceğim söz :)
Konu damatlıktan gelinliğe döndü :)

çok sevinirim canım fotografı gönderirsen tşk ederim :16:
ayy evet yaa damatlık hakkında en fazla üç cümle edebiliyoruz malesef dimi :) her şey gönlünce olsun canımmm

Back