Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Kızlar,
Yaklaşık 2 ay sonra düğünümüz var gelinliğim dikiliyor ama daha damatlık almadık.
Ben nişanlımın beyaz ceketli bir damatlık giymesini istiyorum ama nişanlım istemiyor.
Sizce ekteki damatlık nasıl?
Teşekkürler minikcimcime38 :) nişanlım yeşil gözlü ve saçları seyrek olduğu için kazıtıyor beyaz ona çok yakışıyor ama damatlık konusunda bir türlü ikna edemedim.
umarım bir tane denetebilirim o zaman fikri kesin değişir :)
Maşallah süphanallah Allah gönlüne göre versin canım herşey istediğin gibi olur inşallah :) sizi kıracak değil ya kesin dener ve size hak verir bence :)
Birde şöyle bir konu varki aslında çok önemli.
Benim gelinliğim kırık beyaz olacak.
Damatlığın ceketi beyaz olursa gelinliğimin kirli gibi durmasından korkuyorum.
Ne yapacağımı bilemedim
Birde şöyle bir konu varki aslında çok önemli.
Benim gelinliğim kırık beyaz olacak.
Damatlığın ceketi beyaz olursa gelinliğimin kirli gibi durmasından korkuyorum.
Ne yapacağımı bilemedim
öyle mi gelinliğin hazırsa onu da çok merak ettim canım çekip koysan olur muu o zaman sırıtabilir renkleri tatlım o yüzden bu modelin siyahını düşünsen daha iyi olur gibime geliyor gene de sen bilirsin tabiki
öyle mi gelinliğin hazırsa onu da çok merak ettim canım çekip koysan olur muu o zaman sırıtabilir renkleri tatlım o yüzden bu modelin siyahını düşünsen daha iyi olur gibime geliyor gene de sen bilirsin tabiki
Yok henüz hazır değil daha dikilmesine bu ay sonunda başlanacak malesef
Gelinliğin kumaşından bir parça alıp öyle gideceğiz sanırım damatlık bakmaya.
Sadece benim kaba taslak çizdiğim resim var :)
Ortadaki gelinliğe benzer olacak. Sırtıda en sağdaki gibi bir şey olacak :)
Etek ucunda da dantel olacak :)
Umarım güzel olur :)
Gerçekten bilmiyorum beyaz ceket giymesini çok istiyorum ama gelinliğime uymazsa mecburen siyah takıma döneceğiz.
Gelinliğim tamamlandığında sana bir fotoğraf göndereceğim söz :)
Konu damatlıktan gelinliğe döndü :)
çok sevinirim canım fotografı gönderirsen tşk ederim
ayy evet yaa damatlık hakkında en fazla üç cümle edebiliyoruz malesef dimi :) her şey gönlünce olsun canımmm