Damatlara Çelik Yüzük İçin Fikri Olan Var Mı?? Yaaarrdıııımmmm!!!

_biyolog_

visale aşık.. 30.06.2011
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
476
11
318
Slm kızlar! geçenlerde kuyumcuda çelik yüzükler gördüm erkekler için. parlaklık olarak çok güzel görünüoolar.
Nişanlıma kendi beğeneceğim alyansın gümüşünü mü olsun yoksaa çelik yüzük mü beğenelim. nişanlım bana bıraktı altında kullanmak istemiyoo.
yardımcı olursanız sevinirim. aranızda çelik yüzük hakkında bilgisi olan var mıı?

cnm nişanlım düğünden sonra gümüş kullancak..çeliklerde çok güzle modeller var..
yalnız benim yüzügün gümüşünü yaptırcaz atasayda yaparız dediler..farklı model yüüzk takmak istemiyorum ikimizinkide aynı olcak sadece onunki gümüş:)

Eşim kullanıyo canım çok rahat,epeydir de kullanıyo bi çizilme falan yok henüz,daha önce gümüş alyans kullanıyordu ama gümüş kararıyo bi zaman sonra haliyle.

nişanlım eş kullanalım diyoo. çelik yüzüklerin bazıları da aklımda kaldı yaabilmiyorumkismile

çelikle gümüş kıyaslanamaz bile bence. Tabiiki gümüş derim ben. Bizde nişan yüzüklerimizi bu hafta alıcaz ve gümüşünü yaptırtıcaz nişanlıma. Çünkü çeliklerin sağlamlığına yada parlaklıklarının kalıcı olduğuna güvenmiyorum

ölee mi dioosun canımmbilmiyorumkismile

sevgilimin çelik yüzüğü var. ben de çelik yüzük alırım genelde. çok kullanışlı.
gümüş bir süre sonra kararıyor.

çelik yüzüğüde ilk defa duydumsırnaşık şey
bence gümüşten daha iyidir gümüş zamanla kararıyo..

kıyas edilmez tabi..
çelik çok çok daha kullanışlı..
ama peygamber efendimiz erkeklere gümüş tavsiye ediyor..
o zaman bilseydim gümüş alırdım ancak biz platin aldık..

kıyas edilmez tabi..
çelik çok çok daha kullanışlı..
ama peygamber efendimiz erkeklere gümüş tavsiye ediyor..
o zaman bilseydim gümüş alırdım ancak biz platin aldık..

kime göre kullanışlı ama? sadece benim fikrim değil. Babam 20yıllık kuyumcu aynı zmnda gümüşte satıyor, geçenlerde çelik yüzüklerden almıştım bende gördü ve çk kullanışsız olduğunu normal bi demirden farkı olmadığını söyledi. Çelik kararmaz belki evet çelik tencere misali=) ama sonuçta yüzük bu ve sürekli parmağında. Bi zaman sonra büyütmek yada daralttırmak istesen çelikte bu mümkün değil kesilip tekrar kaynağı yapılamıo ateş değdiğinde kararıo. Hç büyütmem daralttırmam alırım dersende tercih meselesi bnce gümüş daha iyi ki kararsada parlatılma imkanı var

eweet çelik yüzükler pek bilinmioolar.. ve smyraanında dediği gibi daraltmaa büyütmee durumu yok. beğendiğin bi modelide yapılaamıoo çünkü işlenen bi maden deil.
tek iş gidip o anda parmağına göre bi model beğenmek o kadar

o kadarda pahalı değil canım..
altın gibi işte..
şimdi hatırlamıyorum ben kaça yaptırdığımızı 4 sene geçti nerdeyse ama sanıyorum altın fiyatında filandı..

:umursamaz:

ayrı bir dipnot kızlar

gümüş caiz ama çelik mekruhmuş.
Demir, bakır, kurşun ve tunç gibi maddenlerden yapılan yüzüklerde hem bayana hem erkeğe mekruh zaten

bunu bilmiyodum lalincim. çok teşekkürler bu bilgi için! kaydirigubbakcemile5

celık yuzugu ılk kez duyuyorum
kararma yapmaz mı dıye dusundum ılk once ama kullananlar daha ıyı bılırler elbet

bız de alyanslarımızı aynı kullanıyoruz
ama esımın yuzugu platın cok ta kullanıslı

Çelik elin şeklini almıyor o yüzden kullanışsız, gümüş bile daha iyi çelikten.
Alabiliyorsanız sarı altın almanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…