çelikle gümüş kıyaslanamaz bile bence. Tabiiki gümüş derim ben. Bizde nişan yüzüklerimizi bu hafta alıcaz ve gümüşünü yaptırtıcaz nişanlıma. Çünkü çeliklerin sağlamlığına yada parlaklıklarının kalıcı olduğuna güvenmiyorum
çelikle gümüş kıyaslanamaz bile bence. Tabiiki gümüş derim ben. Bizde nişan yüzüklerimizi bu hafta alıcaz ve gümüşünü yaptırtıcaz nişanlıma. Çünkü çeliklerin sağlamlığına yada parlaklıklarının kalıcı olduğuna güvenmiyorum
kıyas edilmez tabi..
çelik çok çok daha kullanışlı..
ama peygamber efendimiz erkeklere gümüş tavsiye ediyor..
o zaman bilseydim gümüş alırdım ancak biz platin aldık..
o kadarda pahalı değil canım..
altın gibi işte..
şimdi hatırlamıyorum ben kaça yaptırdığımızı 4 sene geçti nerdeyse ama sanıyorum altın fiyatında filandı..[/QU
bilmioorum canımda ben sordum biraz kalın platinler 1,000 tl civarındaydı
çelikle gümüş kıyaslanamaz bile bence. Tabiiki gümüş derim ben. Bizde nişan yüzüklerimizi bu hafta alıcaz ve gümüşünü yaptırtıcaz nişanlıma. Çünkü çeliklerin sağlamlığına yada parlaklıklarının kalıcı olduğuna güvenmiyorum[/QUOT,
Kullanmadan bu yorumu yapma bence.Gümüş yüzük aldık nişanlıma 2 ay geçmeden parlaıklığı gitti ,çizildi iğrenç bi hal aldı.Daha snra bi çelik yüzük aldık,o gümüşü de parlattık..İkisi de duruyo.Çelik olanı kullanıyor..Tavsiye ederim merak edenlere..
ayrı bir dipnot kızlar
gümüş caiz ama çelik mekruhmuş.
Demir, bakır, kurşun ve tunç gibi maddenlerden yapılan yüzüklerde hem bayana hem erkeğe mekruh zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?