Damat 'hayır' dedi nikah memuru salonu terketti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.836
Damat 'hayır' dedi nikah memuru salonu terketti
Muğla'nın Milas ilçesinde "Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" sorusuna damadın şaka yaparak "Hayır" yanıtı vermesine sinirlenen nikah memuru, töreni yarıda bırakarak salonu terk etti.
Sitene Ekle

Milas'ta, Dilek Berberler ve İsmail Üstün çifti, dünya evine girmek üzere Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu'na gelerek nikah masasına oturdu. Milas Belediyesinde görevli nikah memuru, usul gereği gelin adayına "Hiçbir baskı altında kalmadan evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" diye sordu. Gelinin "Evet" cevabının ardından nikah memuru aynı soruyu, damat İsmail Üstün'e yöneltti. Nikah memuru, damadın gülümseyerek "Hayır" cevabı vermesi üzerine kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Damadın cevabına sinirlenen nikah memuru, masadaki evraklarını toplayıp "Şakayı başkasının yanında yaparsın" diyerek salonu terk etti. Damat Üstün, şaka yaptığını söylese de memurun dönmemesi üzerine gelin beraberindekiler damada "Aferin, çok güzel oldu" diye tepki gösterdi. Bir süre sonra salona tekrar dönen nikah memuru, çifti evlendirdi.

İŞTE O AN YAŞANANLAR

http://www.milliyet.com.tr/danat-hayir-dedi-nikah-memuru-gundem-2143969/

Son düzenleme:
İçerlemiş tabii adam , mesleğe saygı denen bir şey var .:KK51:

Offf benim memur , gelin adayınızı kabul ediyor musunuz demişti eşime , keşke terk edeydim masayı bende :KK49:

Değişik evet demek için benimkide bir anlamlı olsun diye günlerce düşün,sonra karşına atarlı bir memur çıkıp salonu terk etsin alsana unutulmaz bir nikah :KK70:

videosunu da ekledim arkadaşlar ilk mesaja, gelinde atarlı:KK70::KK70::KK70:

bi damat bey neşeli sanırım nikahta:KK48:

:KK70::KK70::KK70:Dumura uğramış herkesin gülmesini beklerken gördüğü tavır baya şok etkisi yaratmış:rolleyes:
gelinde ruhundaki var olan kadınlığın konuşturmuş "al sana nikah! " der gibi :KK70:

Son düzenleme:
:KK70::KK70::KK70:Dumura uğramış herkesin gülmesini beklerken gördüğü tavır baya şok etkisi yaratmış:rolleyes:
gelinde ruhundaki var olan kadınlığın konuşturmuş "al sana nikah " der gibi :KK70:

valla ya, sanki nikahlarda ilk defa olan şeyler, herkes ayrı bi buzdolabı, zavallı damat, gelinden çekcek bence:KK48:

valla ya, sanki nikahlarda ilk defa olan şeyler, herkes ayrı bi buzdolabı, zavallı damat, gelinden çekcek bence:KK48:
Eger ruhundaki kadın fıtratı baskınsa her fırsata büyük bir özenle başa kalkacaktır :KK53:gelin adayı bir sıfır önde :KK70:hemide daha başlangıçta :KK70:ilerisini varın siz düşünün :KK70:

buna ne dersiniz, nerdeyse geline pis dalıyomuş:KK70::KK70::KK70:

yapmayın şu pasta çatalını çekme şakasını artık sevmiyorlar:KK70::KK70::KK70:

buna ne dersiniz, nerdeyse geline pis dalıyomuş:KK70::KK70::KK70:

yapmayın şu pasta çatalını çekme şakasını artık sevmiyorlar:KK70::KK70::KK70:

Bu insanlar neden ayrılacaklı olmak için şekilden şekile girer ki? Bunu anı olsun diye yapıyorlarsa merak etmesinler erkekler bu anıları ilerde hiç hatırlamıyorlar :KK70:sen günlerce düşündüğünle kalıyosun? Burdaki adama ortaki pastayı yüzüne boca edeceksin sonrada cekip gideksin :KK53:

Memur iyi yapmış, nikah ciddi bir sözleşmedir ve konuşabilenler için sözlü ifadeyle kurulur evet, kabul ediyorum, istiyorum ya da hayır, kabul etmiyorum, istemiyorum bu kadar net
Hayır dendikten sonra şaka şaka evet denmez, "hayırlısıyla evet" diyenler oluyor mesela bunu da onaylamıyor memurlar ya hayır diyeceksin ya evet bu kadar basit bu işi şakaya oyuna çevirmeye gerek yok memur doğru olanı yapmıstır, bir taraf hayır dediğinde sözleşme kurulamaz, nikah da kanunla belirlenen şekil şartları olan bir sözleşmedir şakası, dalgası olmaz bu işlerin:KK20::KK20::KK20:

X