Nişan damat bphçası hakkında soru

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
kızlar ben damat bohçasını hazırladım. damat bohçasında ayakkabıı gerekiyor mu? onlar bana ayakkabı aldılar benimde almam gerekiyor mu? annem kız tarafı almıyo dedi ama ben bakıyorum nette resimlerdeki bohçalara ayakkabı var çok arada kaldım

aldıklarım : klasik tarzda gömlek, spor tarzda gömlek, kazak, saten pijama, penye piıjama, kravat, cüzdan, kemer, 3 takım iç çamaşırı, 6 tane çorap, terlik, traş takımı, parfüm, deodorant, yüz temizleme jeli, duş jeli, jöle, 3 tane havlu, lif

eksik var mı ?

Son düzenleme:
yeterli fazla bişey almaya gerek yok traş makinası da alınıyor bildiğim

yok cnm traş makinesi almam onlar bana epilatör almadı şaka bi yana ayakkabı alınmıyosa bu aldıklarım yeterliyse sevindim çünkü ben şuan işsizim, herşeyi babamdan isterken sıkılıyorum artık kendi ekonomik özgürğülüm olsa bunları sorun yapmaz alırdım ayakakbı traş makinesi vs.

Son düzenleme:
aynı dert bende de var bende işssizim çok zor oluyor inan yapmadım ben o yüzden nişan alışverişi biz alamıcağımız için sözlümden de istiyemedim

en iyisini yapmışsın aslında cnm hiç gereği yok böyle şeylerin saçma sapan adetler

genellikle ayakkabı takım elbise aldıysan eğer alınıyor yada spor ayakkabı alabilirsin. ama illada şart die bişey yok bizde adet böyle de geç cnm sende

biz almıştık. ama herşey alınacak diye bişey yok. zaten işsizmişsin. almayıver onuda kendisi alsın bişey kaybetmez heralde. o istermi? sorun olursa ister nişanlına söylersin işsiz olduğum için maddi durumum yok yada aa unutmuşum diye sonradan kıvırabilirsin. nabza göre şerbet yani.

[SUP] offf canım bende de aynı sıkıntı... bayramda nişanım var bir de... birde seccade tespihte koyuluyormuş, ilk gece namaz kılma diye bir sey var ya, sanırım onun içinmiş... Bizde bohça nişanda hazırlanıyor kimisi bunu düğünde yapıyormuş..[/SUP]

2 haftalık nişanlı biri olarak nişanlım aynasından tarağına kadar herşeyi aldı
ben ona hali hazırda bır bohça yapmadım inş ilk oturmaya gidişimizden bir kaç gün önce
hazırlamayı düşünüyorum sanırım yazılanlar kafi olur kız bohçası kadar şatafata gerek olmaz :44:

Amannn boşverrr, hiçte önemli değil.Biz hiç bohça falan yapmadık, gereksiz bir adet olarak gördük ve ailelere yapmıcaz dedik.Şimdi düğüne hazırlık olarak , aybaşında çıkıp iç çamaşırı-gecelik-pijama vs şeylerimizi alıcaz tamam işte.

Aman şu adetler insanları zora sokmaktan başka şeye yaramıyor.

aynen kızlar ya insanları zora sokmaktan başka bişey değil aileye bide yapmak zorunda kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…