• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan damat bohçası için parfüm önerileriniz...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

fiancee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
347
8
318
erkek parfümleri hakkında pek fikrim yok Lagoste, Tommy ya da Hugo Boss düşünüyorum. bir gündelik bir de ağır bir parfüm alıcam. gündelik perceive ya da privacy düşünüyorum. her ne kadar kıskansam da erkeğe ağır kokular yakışıyor sanırım :)
siz ne dersiniz burberry, ralph lauren gibi markalardan hangisine vurgunsunuz? :32:

whisky die bir koku war yanılmıyorsam yeşiliydi bende bu hafta götürcem bohçamı ..ondan aldım..çook hoş bir koku..kozmetikçilerde sanıyorum..bi dene derim..çeşitleride war ayrıca..

Lacoste Essential , o kokuyu boynunda her aldığımda bir kez daha aşık oluyorum :16::17:

Daha önceden de kullandığı bir şey aldık..
Diesel Fuel For Life..
Yakışıyo da aşkitoma..

Son düzenleme:
Ben de parfüm önerisi istiyorum kızlar ama biraz fiyat olarakta 100 lirayı geçmeyecek bir parfüm olsun lütfen :)

Ben de parfüm önerisi istiyorum kızlar ama biraz fiyat olarakta 100 lirayı geçmeyecek bir parfüm olsun lütfen :)

mesajını yeni gördüm ben 30 ml hugo boss aldım çok uygun fiyatı 39 lira. bundan başka bir tane daha alıcam bu sıra oldukça indirim var internette ama kokuları bilmediğim için cesaret edemiyorum :s

Back