• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Damat Aksesuar/Kol düğmeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.064
30.540
1.123
61
Konya
kol.dugmesi.isme.ozel.jpg

Kol_dugmesi_50.jpg

Kol_dugmesi_41.jpg

koldugmesi14.jpg

koldugmesi2-150x150.jpg

Sedef&

7924_buyuk_zoom.jpg

koldugmesi13.jpg

Son düzenleme:
siyah olan baya ağır duruyor gözüm onda kaldıboshayallersmile

bende isimli istiyorum olmazsa baş harflerimizin olduğu kol düğmesi bi koluna D bi koluna B :)

Güzeller bende isimli istiyorum ama yer bulmam lazım.

bende isimli istiyorum olmazsa baş harflerimizin olduğu kol düğmesi bi koluna D bi koluna B :)

bende isimli istiyorum ama internetten sipariş vermek istemiyorum fiyasko olmasın diye...özellikle İstanbullu hatunlardan yardım istiyorum bu konuda nerden bulabilirim acaba isme özel kol düğmelerinden İstanbul'da???:26::26:

bende isimli istiyorum ama internetten sipariş vermek istemiyorum fiyasko olmasın diye...özellikle İstanbullu hatunlardan yardım istiyorum bu konuda nerden bulabilirim acaba isme özel kol düğmelerinden İstanbul'da???:26::26:

ben nişanlıma almıştım isimli kol düğmesi, gerçi benim yaptırdığım gümüştü ama.. çok beğenmişti.. yazı karakteri ve seçenekleri vardı.. Avcılarda Safir Gümüş'te yaptırmıştım..

Olivium, Capacity, Beylicium da yerleri varmış

Son düzenleme:
ben nişanlıma almıştım isimli kol düğmesi, gerçi benim yaptırdığım gümüştü ama.. çok beğenmişti.. yazı karakteri ve seçenekleri vardı.. Avcılarda Safir Gümüş'te yaptırmıştım..

ayyy çok sevindim şimdi teşekkür ederim canım cevabın için...

ayyy çok sevindim şimdi teşekkür ederim canım cevabın için...

Rica ederim biz çok beğenmiştik, bir kaç farklı çeşit var, umarım beğenirsiniz ve yardımcı olabilmişimdir :)

Ay canım bende avcılarda oturuyorum. Gümüşlerimi de hep safirden alıyorum. Kaç paraya yaptırdın??

Back