Kız İsteme damat adayı ile görüşme, acil yardım!!

yaseminnmutlu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
6
0
6
Ankara
arkadaşlar ben yeni üye oldum ve acil yardıma ihtiyacım var. bana görücü geldi ve yarın oğlanla gelecekler, konuşacakmışız. daha öncede görucu geldi , ben evlenmeyi duşunmedigim icin istemiyordum ama bu sefer goruşmek istedim. yarin ne konuşmaliyım ne yapmalıyım dogru insan olup olmadigını nasil anlayabilirim? duşundukce heycanlaniyorum. yardim edermisiniz lütfen!

Canım belli ki çok heyecanlanmışsın. Ama doğru insan olduğunu nasıl anlarım cümlene çok takıldım ben. İnsanlar yıllarca flört ediyor hatta aynı evde bile kalıyor da doğru insan olduğunu anlayamıyor. Hemen il görüşte bunu nasıl anlayacaksın ki. Bence ilk etapta odaklanman gereken fiziksel çekim. Bunun dışında kim ne tavsiye verirse versin samimi olmaz bence. Çünkü karşıdaki kişi sana en masum, en efendi halini gösterecektir. Bence fiziksel olarak sana çekici gelip gelmediğine bak, kişiliğini de görüşmeye başladıktan sonra anlarsın. 70 li yıllardaki gibi heralde görüşmeden söz, nişan yapmazsınız. Buluştuğun zamanlarda da genel olarak sana tavırları nasıl, insanlara karşı nasıl, kendi annesine karşı nasıl bunlara bakabilirsin. Ailesini araştırırsınız vs. Elbette seninde kafanda bazı kriterler vardır. Bunlara dikkat edersin. Ama bence kesinlikle evlenmek için acele etme. En az 3-5 ay dışarıda görüş derim.

bence de hemen değerlendirme acele etme baktın kafana yatmayan bi durum olmadı herşey yolunda nişandan falan önce biraz konuşmayı istersin baktın ki kafana yatıyo hayırlısıyla olur hakkında hayırlısı olsun iyi değerlendir iyi düşün aceleye getirme cnm allah yardımcın olsun hakkında hayırlısını versin...

Merhaba canım:) heyecanını anlayabiliyorum bende seninki gibi bir heyecan yaşadım hatta daha daha fazlasını diyebilirim. İlk olarak oturuşuna, konuşma şekline ve bakışlarına dikkat edebilirsin ben öyle yapmıştım. Konuşurken de nasıl bir eş istediğini kriterlerinin neler olduğunu söylersin uyup uymadığını sorarsın. Zaten ilk konuşmaya başladığınızda bir kaç cümleden sonra olup olamayacağına kafanda karar vermiş olursun.

Aynen katılıyorum iyice tanı bir görüşte tanıyamazsın

Konustuk arkadaşlar. Tip bakimından yakışıklıdi :) knuşmada güzeldi ama aklıma 2tane konu takıdı. Ben üni mezunuyum ama o lise ilerde sorun olurmu? Birde bim müdürüymüş yani bim kapatılırsa yada kovulma ihtimali olabilir ve işsiz kalabilir değilmi?

Öncelikle hayırlısı olsun sevgili yasemin,
Aklına takılan 2 sorunun cevabı da kişiden kişiye, fikirden fikre değişecektir, ve hayatta yaşanmış olumlu ve olumsuz manada birçok örnek bulunabilecek konulardır... Önemli olan senin düşüncen, ve içine sinmesi hususu..

Şahsi görüşlerimi paylaşmam gerekirse,

Benim eğitim durumumda eşimden daha ilerde. Ama o da boş durmuyor eğitimini ilerletiyor şuanda, bende destek oluyorum ve teşvik ediyorum. Bunu ikimizden biri kompleks haline getirseydik sorun olurdu, şimdiye kadar böyle bişi olmadı inşallah da olmaz... Tersi de olabilir, erkeğin eğitimi yüksek olup kadını ezmeye kalkarsa sorun, kalkmazsa sorun yok..

Diğer soruna gelince, eğer ufukta çalıştığı yerin kapatılacağına dair bir emare varsa endişen haklı, ama yoksa biraz kuruntulu olmuş sanki bu soru:) kimin garantisi var ki, kendi iş yeri olsa batma ihtimali var diye evlenmeyecek misin misal... Her işte her türlü ihtimal olur, Allah iyiliklerle karşılaştırsın inş...

sadece bir kere görüşmek yetmezki. bence tekrar görüşün. şu an eğitim durumunu işi gücünü biliyorsunuz. bundan sonrasında karakterini analiz etmeye çalışın. ve arkadaşların da dediği ya kapatılırsa işsiz kalırsa gibi bir paniğe kapılmayın. şu an işi var mı var. hangimizin işinin sonsuza kadar garantisi var ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…