Herkese merhaba konum biraz uzun okuyan herkese teşekkür ederim .28 yaşında doğal yollardan 2023 Mayıs ayında hamile kaldım, ilk 3 ay bulantısız harika bir hamilelik geçirdim 2li testim temizdi, 22. Haftada detaylı ultrasonda bebeğin karnının 2 hafta geriden geldiği söylendi , doktor yatış istedi . Tabi kabullenmedim ilk gebeliğim başka hastanelere gittik , herkes aynı şeyi diyor . Kadın doğum doktorları ilgilenmeyip perinatolojiye gönderiyorlar . Mecbur yattım araştırmaya başlandı. O aralar da ayaklarımda bir ödem var 38 numaraya ayağım 41 oldu daha 5. Aydayız. Yattığım süreçte doktorlar gelişim geriliği olduğunu bununda damarlarımda dirençten kaynaklı olduğunu söylediler . Tansiyonumu 29. Haftaya kadar ölçtük sorun yoktu. Bebeğim 22. Haftada 350 gram 29+3te doğurduğumda 580 gramdı (siz düşünün geriliği) o halde ne savaşlar verdik . O doğmak ben doğurmak için…en sonunda tansiyon yükseldi , bebeğin hareketleri azaldı. beneğim doğdu peçete üstüne koymuşlardı çok küçüktü 5 ay hastanede kaldı. 4 ayın sonunda pulmoner hipertansiyon diye lanet bir hastalığa tutuldu vefat etti . 2 ay oldu ben mental olarak çok kötüyüm . Bu durumları yaşayan oldu mu ?
Tekrar ne zaman hamile kalınır ? Hangi doktorlara gitmeliyim ? Biraz kiloluyum bu engel mi ? Kan pıhtılaşması neden olabilir dediler . Birde aklıma tetanoz aşısı geliyor yardımınza ihtiyacım var
Tekrar ne zaman hamile kalınır ? Hangi doktorlara gitmeliyim ? Biraz kiloluyum bu engel mi ? Kan pıhtılaşması neden olabilir dediler . Birde aklıma tetanoz aşısı geliyor yardımınza ihtiyacım var