arkadaşlar merhaba. bebeğimi 1. ayı için kontrole götürdük . doktor bebeğimin damar yapısının çok belirgin olduğunu, diğer bebeklerden farklı olduğunu, bu durumun kalpte bir problemden dolayı olabileceğini söyledi. haftaya kalp ekosu çekilecek. böyle bir durum yaşayan var mı? lütfen yardım edin. damar yapısındaki farklılık, bebeklerde kalp hastalığı belirtisimidir?
valla bebeklerdede oluyomu bilmiyorum ama bi tanıdığım ablanın annesı kalple ilgili bir problemı var ve damarları çok belırgın özellıkle kollardakı cok dikkatımı çekmıştı ve o ablanında kollardakı damarlar öyle gözüküyor oda korktu dr.a gitti ama onda bişey çıkmadı.
arkadaşlar merhaba. bebeğimi 1. ayı için kontrole götürdük . doktor bebeğimin damar yapısının çok belirgin olduğunu, diğer bebeklerden farklı olduğunu, bu durumun kalpte bir problemden dolayı olabileceğini söyledi. haftaya kalp ekosu çekilecek. böyle bir durum yaşayan var mı? lütfen yardım edin. damar yapısındaki farklılık, bebeklerde kalp hastalığı belirtisimidir?
Benim bebeğimde de aynı olay var. Şu an 20 günlük. Tüm vücudu harita gibi, damarları çok belirgin. EKO yapıldı, ultrason çekildi çok şükür bişey çıkmadı. Kan ile ilgili bişeymiş. Çok önemsemedi doktorlar, yakında geçer dedi. Önemli olan kalpte bişey çıkmamasıymış. Artık takmıyorum bende.