• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

damar segirmesi kas agrısı

merve atak

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2023
20
0
1
33
arkaaslar bende 3 yildir bacaklarimda damar segirmesi ve kas agrilari vucudumda yanma kasinma elektirik gibi kasinti karincalanma var yuruyunca bacaklarimda damar atmasi oluyor butun tahliller temiz cikiyor uygu duzenim bozuk ilac olarak nevrontin kullaniyorum bu hastaliktan olan varmi veya teshis konulan varmi

arkaaslar bende 3 yildir bacaklarimda damar segirmesi ve kas agrilari vucudumda yanma kasinma elektirik gibi kasinti karincalanma var yuruyunca bacaklarimda damar atmasi oluyor butun tahliller temiz cikiyor uygu duzenim bozuk ilac olarak nevrontin kullaniyorum bu hastaliktan olan varmi veya teshis konulan varmi
Nörolojiye gittiniz mi. Babamda da böyle bir durum vardı nörolog çözdü. Teşhisi tam hatırlamıyorum ama beyinle alakalı bişeydi

Huzursuz bacak değilsiniz dimi

Back