• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

damakli dis teli?

benim dislerim gayet düzgün.sadece kücükken düstügüm ve kirdigim icin olucakki ön 2 disim yamuk.birde alt cenem geride.ön dislerimde dolgu oldugu ve bu dolgu yiprandigi icin gülüs estetigim yok.suan yurt disinda oldugum icin yaza taktirmayi düsünüyorum.ama damakli dis teli taktirsam yinede dislerim düzelirmi?.

buna diş hekimin karar verir ben damaklı diş teli kullandım ancak orta okula filan gidiyordum ön iki dişim için tamamen düzeldiler ancak geç kalmışsınız dediler 13-14 yaş bile çk geçmiş sen nasıl kullanıcaksın anlam veremedim :S

buna diş hekimin karar verir ben damaklı diş teli kullandım ancak orta okula filan gidiyordum ön iki dişim için tamamen düzeldiler ancak geç kalmışsınız dediler 13-14 yaş bile çk geçmiş sen nasıl kullanıcaksın anlam veremedim :S

onada doktor karar verir herhalde.yani dis teli icin en uygun yas kücük yaslarsa ve yasi büyük olanlar 30 yasindakiler bile takabiliyorlarsa disleri düzelebiliyorsa.gelisim tamamlandigi halde.oda olabilir degilmi??

Back