• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

damağım kaydı :(((

sevo1907

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
3
0
1
25
daha önce hiç böyke birşey olmamıştı alt dişlerimle üst dişlerim denk gelmiyor ve bir gariplik olduğu bariz belli tehlikeli birşeymi bilmiyorum bilgisi olan varsa yazsın lütfen. ve dişlerimi güçsüz hissediyorum sert birşey yemye korkuyorum dişlerim dökülecekmiş gibi hissediyorum of offf

Hiç duymadım damak kayması diye birşey. Acaba yüz felci geçiriyor olabilirmisiniz? Ben olsaydım yerinizde ,çoktan hastaneye ulaşmıştım. Bence acile gidin hemen. Geçmiş olsun

Ceneniz cikmis olabilir.Esnerken falan ses geliyor mu?

Ayy onu da ilk kez duydum :KK57:
Cok gecnis olsun ama bence cok gecmeden bi doktora gorunun

öyle bir ses fark etmiyorum araştırdım biraz kayma diye bahsediyor alt dişim üst dişimin iç tarafına çapraz olarak denk geliyor ve yeme problemi bile yaratıyor. herşeyi geçtimde dişlerim dökülecek diye korkuyorum çok güçsüz geliyor çünkü

Bir doktora görün canım
Çıkmış olabilir mi acaba diyeceğim ama bilemedim
Geçmiş olsun

bende çene darlığı vardı köpek dişlerim yenilenirken vampir gibi üst damağımın tepesinden çıktı.diş hekimi dişlerin yerleşmiş dedi.kökü yarım parmağım olan köpek dişlerimi çekti.şimdi iyiyim.

Doktora gitmeniz gerek acilen... Teshisi koymanız da doğru değil.. Tedaviyi burada aramanızda..

Çene cerrahı yardımcı olacaktır.Valla benim de denk gelmiyor sağ tarafımla fazla çiğneyemiyorum..Dişlerimde hassasiyet yok ama.Tedaviye başladım ben. Geçmiş olsun.Durumdan haberdar et bizi.

Damak kaymaz çenede problem olabilir.doktora gidip bir röntgen çektirirseniz ne olduğunu anlarlar.

Damak değil çenedir o.
Çeneniz çıkmıştır benim biara yalama olmuştu doktorum ağzını çok açma dedi :D

daha önce hiç böyke birşey olmamıştı alt dişlerimle üst dişlerim denk gelmiyor ve bir gariplik olduğu bariz belli tehlikeli birşeymi bilmiyorum bilgisi olan varsa yazsın lütfen. ve dişlerimi güçsüz hissediyorum sert birşey yemye korkuyorum dişlerim dökülecekmiş gibi hissediyorum of offf

3 yıl diş hekimliği fakültesindeydim. Çene ile iligi problem. Mr Siplint var belki o tedavi gerekebilir. Dişlerin yamuk mu

Buraya yazana kadar keşke suana kadar bir doktora gitseydinizde acilariniz dinseydi erken teşhis Hayat kurtarir

Hemen doktora görmelisiniz bu öyle ay başım ağrıyo gibi bişey değil ki.yengeminde çenesi çıkmıştı aylarca tedavi gördü.gecmis olsun

Back