Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her yörenin kendine ait adetleri vardir ama genelde nisanda da dügündede damat gelinin giysisini(kina icin abiye,gelinlik) gelinde damadin giysisini(damatlik) alir.
Sozlum hem nisan kiyafetini hemde damatligi benim alacagimi soyluyo annemde sadece damatlik diyo. ona herkes oyle diyomus bende kime sorsam damatligini alcaksin sadece diyolarcikamadim isin icinden
Sozlum hem nisan kiyafetini hemde damatligi benim alacagimi soyluyo annemde sadece damatlik diyo. ona herkes oyle diyomus bende kime sorsam damatligini alcaksin sadece diyolarcikamadim isin icinden
Hee sözlün öyle diyosa bilemem canım,biz nişan alışverişine bile beraber gittik sadece ihtiyacımız olan şeyleri aldık.Eger onların adeti öyleyse mecbur alınıcak ozaman sonra laf söylemesinler sana,tadın kaçmasın bi kıyafet için.