küçükken annem bana dalin alırdı hep büyüdük yeniden kullanmaya baslıyayım saclarım rahatlasın dedim,demez olaydım döküyorum döküyorum köpürmüyo nerdeyse sampuanın yarısı tek yıkamada gitti anca köpürdü,durulandıktan sonra sertlestirdi ve yapış yapış bi etki bıraktı,taramak deseniz oda ayrı işkence birde benim gibi ince telli ve uzunsa saclarınız çok fena,2 saat acmakta ugrastım abartısız..:1ninca:
indirimdeydi koca bi kutu daha aldım ben valla bundan beri dalinciyim :)
ayrıca demir eksikliğim olduğu ortaya çıktı demir kullanıyorum artık
o iyice etki etmeye başlayana kadar saçlarımı ben koparmayayım diye saçlarımı az yıkayıp az tarıyorum duş alırken saçlarımı yıkamıyorum biraz dökülmesi durdu gibi
saçlarım iğrenç oldu ama yağdan ölüyorlar haftada bir yıkıyorum 2 haftadır çok pisim :)))) 50 çeşit saç şekli buldumallahtan normalde saçlarım normal çok yağlı değiller dayanıyorum 1 gün fln da artık
ama şaka gibi kendi yağı besliyor mudur nedir kökleri bi güçlendiler bi de yıkayınca parıl parıl parlıyolar :))
yazın saçlarıma bol bakım yapıcam doğal yağlarla fln yeni saçların çıkması için ama şu ara uğraşamıyorum elimden gelenin en iyisi bu(
hmmm bu mecıtefendı dıye bır sampuan varmıs oda dogal dıyorlar nasıldır kı acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?