• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri dalinnn

crazy46

dilber-i rana...
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
801
5
96
İstanbul
merhaba arkadaslar, bebek sampuanı olan dalin i kullansak saclarımıza saclarımız daha az zarar gormus olurmu acaba?
bıldıgınız gıbı sampuanlar saclara cok zarar verıyor ve bebek sampuanları bebeklere gore yapıldıgından saca zarar verme olasılıgı daha mı az olur ki diye dusunuyorum?????

ben kullandım hiç memnun kalmadım.
saçım sert sert oluyor. köpürmüyor yıkarken. bi avuç dökmek zorunda kaldım. karıştı hep. tararken daha çok kırıldı bu yüzden..

mecitefendının ısırganlı sarımsaklı falan dogal şampuanları war ben kullandım memnunda kaldım , bitkisel .

pekı canım bu mecıtefendının sampuanını tek mı kullanacagız yanı baska sampuan kullanmayacakmısyız

valla ben kullanıyodum çünkü saçlarım kalçamda ve diğer şampuanlar zarar verir diye korkuyodum ve hiçmemnun kalmadım ama cilt temizliğimde kullanıyorum harika oluyo .......

ben çoooook memnun kaldım dalinden
şampuan işini ablama bırakmıştım 50 çeşit şampuan aldı bu ara bi onu bi bunu derken saç derimi yıprattım kaşıntıdan ölüyordum ve saçlarım felaket döküldü yarısı gitti resmen
artık dalinden başka bişi kullanmıcam valla bana çok iyi geldi saç derim nefes aldı resmen

küçükken annem bana dalin alırdı hep büyüdük yeniden kullanmaya baslıyayım saclarım rahatlasın dedim,demez olaydım döküyorum döküyorum köpürmüyo nerdeyse sampuanın yarısı tek yıkamada gitti anca köpürdü,durulandıktan sonra sertlestirdi ve yapış yapış bi etki bıraktı,taramak deseniz oda ayrı işkence birde benim gibi ince telli ve uzunsa saclarınız çok fena,2 saat acmakta ugrastım abartısız..:1ninca:

küçükken annem bana dalin alırdı hep büyüdük yeniden kullanmaya baslıyayım saclarım rahatlasın dedim,demez olaydım döküyorum döküyorum köpürmüyo nerdeyse sampuanın yarısı tek yıkamada gitti anca köpürdü,durulandıktan sonra sertlestirdi ve yapış yapış bi etki bıraktı,taramak deseniz oda ayrı işkence birde benim gibi ince telli ve uzunsa saclarınız çok fena,2 saat acmakta ugrastım abartısız..:1ninca:

vereliniortak

bende ilk kullanmamda çok kötü yapıyordu evet ...
saçlarımda boya yok ve bakımlar yapmaya başladım birde dalinle yıkıyorum şuan inanın harika yumuşacık kıvırcık olmasına rağmen kabarma yok ... ama işte tek kötü özelliği dalin bebeklere uygun olduğu için temizleme özelliği az ... ben tavsiye ederim ama saç bakım kremiyle destekleyin ...

indirimdeydi koca bi kutu daha aldım ben valla bundan beri dalinciyim :)
ayrıca demir eksikliğim olduğu ortaya çıktı demir kullanıyorum artık
o iyice etki etmeye başlayana kadar saçlarımı ben koparmayayım diye saçlarımı az yıkayıp az tarıyorum duş alırken saçlarımı yıkamıyorum biraz dökülmesi durdu gibi
saçlarım iğrenç oldu ama yağdan ölüyorlar haftada bir yıkıyorum 2 haftadır çok pisim :)))) 50 çeşit saç şekli buldum :D allahtan normalde saçlarım normal çok yağlı değiller dayanıyorum 1 gün fln da artık
ama şaka gibi kendi yağı besliyor mudur nedir kökleri bi güçlendiler bi de yıkayınca parıl parıl parlıyolar :))
yazın saçlarıma bol bakım yapıcam doğal yağlarla fln yeni saçların çıkması için ama şu ara uğraşamıyorum elimden gelenin en iyisi bu :((

indirimdeydi koca bi kutu daha aldım ben valla bundan beri dalinciyim :)
ayrıca demir eksikliğim olduğu ortaya çıktı demir kullanıyorum artık
o iyice etki etmeye başlayana kadar saçlarımı ben koparmayayım diye saçlarımı az yıkayıp az tarıyorum duş alırken saçlarımı yıkamıyorum biraz dökülmesi durdu gibi
saçlarım iğrenç oldu ama yağdan ölüyorlar haftada bir yıkıyorum 2 haftadır çok pisim :)))) 50 çeşit saç şekli buldum :D allahtan normalde saçlarım normal çok yağlı değiller dayanıyorum 1 gün fln da artık
ama şaka gibi kendi yağı besliyor mudur nedir kökleri bi güçlendiler bi de yıkayınca parıl parıl parlıyolar :))
yazın saçlarıma bol bakım yapıcam doğal yağlarla fln yeni saçların çıkması için ama şu ara uğraşamıyorum elimden gelenin en iyisi bu :((

benim saçlarım gür kalın telli ve güzeldir ama; çok dökülüyor bende de mi demir eksikliği var acaba? her yer saç aaa::oklava:

bende de dokulme sorunu cok var ıcten destekle halledeyım dıyorum ama bu sefer de dıger tuyler cogalır dıye korkuyorummmm!!!!!!

ben de kullanıyom lavantalı olanını tek kepek yapmayan şampuan diyebilirim ama şampuan kaskatı kalıyor kafamda yayılması zor bir de ben hem şampuan hem duş jeli olanından almıştım o şekil olanlar zarar verir mi acaba nivea baby e geçmek istiyorum şampuan duş jeli olanda ind vardı ama alıp almamakta kararsız kaldım garniere da çok öven ark lar var saçımda boya yok benim hangisinden alsam karar veremedim

Haftasonu bende alıyorum kızlar. içinde sLs yok galiba. silikon falanda. Saçı kuruttuğu için haftada 2 gün yıkadğm saçlarımı haftada 1 yıkayacağm :27::27::27:
Ama iyi temizler mi ki? Birde, kokusu çok hoşta, kalıcımı?

Son düzenleme:
ben bir ara dalin ve komilinin bebek şampuanından kullanmıştım. benim saç diplerim yağlı saç uçlarım kurudur. köpürmüyor ve sonrasında saçı çok kremlemek gerekiyor. ben memnun kalmadım açıkçası. bioblas kullanıyorum şimdi, bitkisel bir şampuan, memnunum.

Ben kimyasalı azdır diye kullanmaya başaldım.Belki saçlara zarar vermez ama ben de tüysü hissettim saçlarımı bebeklerinki gibi..İyi de köpürmüyor,belki kimyasalı az diye.Su ekşesek belki daha iyi köpürür..Aynen saç daha çok karışıyor..mecitefendi sarımsaklı şampuanda da öyle oldu..

hmmm bu mecıtefendı dıye bır sampuan varmıs oda dogal dıyorlar nasıldır kı acaba???

mecitefendinin tüm şampuanları güzel ama şimdi yeni çıkan argan yağlısını mutlaka denemenizi tavsiye ederim konu içinde sunu söyleyim dalinle olcak iş değil bildiğiniz gibi bebek saçı ile yetişkin saçı bir değil onların tüy gibi yumuşak zaten bizlerin ihtiyaçlarını karşılıyacağını sanmıyorum en güzeli arada şampuan değişdirerek organikde dahil olmak üzere güzel şampuanlar almak suan argan yağlıyı tavsiye ediyorum

$mecitefendiargansampuani.jpg

Back