Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dalinin sabun, şampuan ve yağını biliyorum çok güzel bebek kokusu. Hatta yağını hala kullanıyorum kuru cildime. Şampuanını bir ara kullanıyordum. Ama floral diye birşey bilmiyorum. Bahsettiğiniz şey kolonya falan mı acaba? Öyleyse eğer benim bir fikrim yok malesef .
Dalinin sabun, şampuan ve yağını biliyorum çok güzel bebek kokusu. Hatta yağını hala kullanıyorum kuru cildime. Şampuanını bir ara kullanıyordum. Ama floral diye birşey bilmiyorum. Bahsettiğiniz şey kolonya falan mı acaba? Öyleyse eğer benim bir fikrim yok malesef .
Bunu bilmiyorum canım ya. Kokusu normal dalin şampuanları gibi mi kokuyor? Yoksa daha mı farklı? Kalıcılığı nasıl peki, parfum yerine mi kullanıyorsun?
Bunu bilmiyorum canım ya. Kokusu normal dalin şampuanları gibi mi kokuyor? Yoksa daha mı farklı? Kalıcılığı nasıl peki, parfum yerine mi kullanıyorsun?
Dalin şampuanı gibi değil kokusu parfüme benziyor,kolonya ama parfüm gibi çok soft ferah bebeksi..içim açılıyor bunu sıkınca Kızıma arada bi de kendime fıslatıyorum Düzenli parfüm yerine kullanmıyorum ama çantamdanda ayırmıyorum Yahu çok bilindik bi kokuya benzetiyorum sanki biliyorum gibi ama adı gelmiyor aklıma Parfüm hastasıyımdır ama artık eledim çoğunu elden çıkardım Ama bu şişe çantamın demirbaşı oldu gibi