• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dalin floral ❤️

scarlettjohansson

... billion euros
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
970
1.981
63
29
Kızım için arada bi de kendim için kullandığım çok nefis bi kokusu var tanıdık ta .. ama çıkaramıyorum neyin kokusu bu
Bilen var mı :KK36:

Dalinin sabun, şampuan ve yağını biliyorum çok güzel bebek kokusu. Hatta yağını hala kullanıyorum kuru cildime. Şampuanını bir ara kullanıyordum. Ama floral diye birşey bilmiyorum. Bahsettiğiniz şey kolonya falan mı acaba? Öyleyse eğer benim bir fikrim yok malesef :KK66:.

Dalinin sabun, şampuan ve yağını biliyorum çok güzel bebek kokusu. Hatta yağını hala kullanıyorum kuru cildime. Şampuanını bir ara kullanıyordum. Ama floral diye birşey bilmiyorum. Bahsettiğiniz şey kolonya falan mı acaba? Öyleyse eğer benim bir fikrim yok malesef :KK66:.
Evet bahsettiğim şey kolonya

IMG_4039.jpg

Bunu bilmiyorum canım ya. Kokusu normal dalin şampuanları gibi mi kokuyor? Yoksa daha mı farklı? Kalıcılığı nasıl peki, parfum yerine mi kullanıyorsun?
Dalin şampuanı gibi değil kokusu parfüme benziyor,kolonya ama parfüm gibi çok soft ferah bebeksi..içim açılıyor bunu sıkınca
Kızıma arada bi de kendime fıslatıyorum
Düzenli parfüm yerine kullanmıyorum ama çantamdanda ayırmıyorum
Yahu çok bilindik bi kokuya benzetiyorum sanki biliyorum gibi ama adı gelmiyor aklıma
Parfüm hastasıyımdır ama artık eledim çoğunu elden çıkardım
Ama bu şişe çantamın demirbaşı oldu gibi

Back