- 15 Ekim 2014
- 20
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi freedom754
kızlarr dalin bebek şampuanı gibi kokan parfüm biliyomusunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Calzedonia diye bi mağaza var böyle tayt falan satıyor hani.. Orda Ağustos ayında limited olarak "in love" diye bebek pembesi şişede bir parfüm çıkarmıştı.kızlarr dalin bebek şampuanı gibi kokan parfüm biliyomusunuz ?
Malesef canım başka bilmiyorum bitek onu benzetmiştim ben tam anlamıyla.afterdarkmoon burda maalesef o mağaza yok başka dalin gibi kokan parfüm biliyomusun cnm ?
Sarı olanı onun gibi kokuyo diye hatırlıyorum canım..çok soru sordum kusura bakma canım bu dalinin kolonyası dalin şampuan gibi mi kokuyo
Sarı olanı onun gibi kokuyo diye hatırlıyorum canım..
Bulamazsın canımcalzedonia in loveyi açık parfümcüde bulabilirmiyim acaba varmıdır cnm
Calzedonia mağazası yaşadığın şehirde varsa pembe şişedeki "In Love" parfümü dalinin parfüm hali gibi kokuyorben de parfmünü arıyorum ya.
Dalin parfümünü çıkarsa çok kazanır bence
Cnm Chopard Wish'in son notaları Dalin gibi kokuyo :) bende var ilk sıktığımda ağır geldiği için kullanamıyorum, çok az kullandım, ilgilenirsen satabilirim :)kızlarr dalin bebek şampuanı gibi kokan parfüm biliyomusunuz ?