Cilt Bakımı Ürünleri Dalin bebek sabunu ile yüzüm hem iyi temizleniyor,hem de tahriş olmuyor

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

minnasu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
572
35
mrb kızlar yüzüm çok hassas o yüzden pek çok markanın temizleme jelleri sabunlarını maskelerini kullandım hepsini en fazla iki kere kullandım çünkü yüzümü hep tahriş eder yada cildimin yağ dengesini bozar sivilce çıkarırdı aslında yüzümde sorunlu bir yüz değil ama ara sıra temizlemek makyaj krem kirlerini çıkarmak gerekiyor ve ben iki aydır dalın bebek sabunu kullanıyorum müthiş memnunum bence sizde deneyin hem ucuz hemde memnun kalacaksınız....

sabunsuz temizlik olmaz.sabun cildi kurutuyor diye sabun kullanmayan insanlar var bu çok yanlış.en iyi cilt temizliği sabunla yapılır.yeterki kullandıktan sonra cildi nemlendirelim.
yoksa hiç bir ürün işe yaramaz.bende dalini deneyeceğim şuan ini tozlu sabun kullanıyorum ama senin kullandığın çok iyi gelmiş demekki böyle bir başlık açmışsın sağol.

valla memnun kaldığım herşeyi tavsiye ediyorum zaten bebek sabunu zararr da pek olmaz canım dene inşallah memnun kalırsın hatta sendeki sonucu zayum rulo yazsan memnun olurum

minnasu; özel mesaj atamıyorum henüz, mesajın için teşekkür ederim. kalbinin güzelliği gibi, umutların hep güzellikler getirsin sana...

Konuyu hortlatıcam galiba ama ararken burayı buldum..Benmde yüzüm tahris oldu neymis bebeklere bile kullanılabilen özel formül yag bilmem ne sabun.! Arkadasın dediginden bahsetmiyorum ama bir cilt hassassa ister bebek sabunu olsun ister baska nemlendirici bile kar etmiyor..Ciltten cilde fark var elbet ama sabunsuz temizlik olmaz diye birsey yok ayrıca cogu doktor eczacı kullanmamamız gerektigini söylüyorlarsa vardır bildikleri..

Yüze sabun kullanmayalım mı yani bende tam kayısı çekirdeği sabununu deneyecektim :/

Yüze sabun kullanmayalım mı yani bende tam kayısı çekirdeği sabununu deneyecektim :/

Cildine göre degisir canım benim cildim cok hassas daha yeni yeni gecti cok tahris oldu..Bu kullandıgım sabunu arkadasımda kullanıyor ve memnun yani 'sabun kullanılmaz' diye kesin bisey diyemem..Ama temizlemek icin tek care sabun degil..

Alayım 1 kere tahriş olursa cildim bırakırım aklımda kaldı şimdi almazsam olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…