Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Dalin bebe şampuanı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mavikus

Kınalı Kuzuu :)
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
1.372
39
Merhaba kızlar
Benim çok sorunlu bir kafa derim var. Kaşınan, küçük sivilceler çıkan ve farkında olmadan sürekli deştiğim kafam için epeyce üzülüyorum. Market şampuanları kullanmamaya gayret gösteriyorum, genellikle bitkisel şampuanlar kullandım, ama saç sorunlarım bitmek bilmedi. En son Dalin şampuanı denedim, bir aydır kullanıyorum. Kafamda eskisi gibi kabuklar ve kaşıntı olmadığını farkettim, KK ya bir başlık açayım dedim. Tabi herkesin yapısı farklı ama, belki deneyip de memnun olan çıkar :KK1:

Merhaba kızlar
Benim çok sorunlu bir kafa derim var. Kaşınan, küçük sivilceler çıkan ve farkında olmadan sürekli deştiğim kafam için epeyce üzülüyorum. Market şampuanları kullanmamaya gayret gösteriyorum, genellikle bitkisel şampuanlar kullandım, ama saç sorunlarım bitmek bilmedi. En son Dalin şampuanı denedim, bir aydır kullanıyorum. Kafamda eskisi gibi kabuklar ve kaşıntı olmadığını farkettim, KK ya bir başlık açayım dedim. Tabi herkesin yapısı farklı ama, belki deneyip de memnun olan çıkar :KK1:

ben kullanmıyorum ama bende de johnsons var aslında onu mu kullansam diye düşünüyorum saçlar uyum sağlayabiliyo mu ki bebe şampuanına hemen

Bende uyum sağlayamama gibi bir durum olmadı hiç. Şöyle olabilir, kremli şampuan vs kullanıyorsan bunda biraz sertlik yapabilir. Ben zaten taramak için krem kullanmak zorundayım bebe şampuanı da kullansam, o yüzden bir sorun olmadı. sen de kremle kullanabilirsin

bende 2 aydır dalin kullanıyorum ve hiç bi sorunla karsılasmadım ne kadar dogru bilemem ama dalinin saclarımı hiç yıpratmadığını düşünüyorum bebek sampuanı sonucta gayet güzel temizliyorda :KK61:

bende bi kaç aydır dalin kullanıyorum :) saçlarım yaglı ve az. hergünde yıkamam gerekiyo.
biraz daha canlı görünmesini istiyodum.
normal sampuanlarla çok sönük duruyodu.
sabunlada çok mat görünüyodu. ama dalinle hem parlak hem daha hacimli :KK70:

Kendi topiğimi görünce hatırladım bebe şampuanının kafa derimi ne kadar rahatlattığını :) Unutmuşum tamamen :)

ben şu bimde satılan agu baby'den alcam :KK1:
bi kötüsünü deniyeyim iyi gelirse dalin falan alırım :KK31:
ama bu sampuanlar sacı yeterince temizliyormudur :KK23:
sonucta bebekler için :44:

benim saclarımı güzel temizliyor sadece yağlı oldugunda iki veya üç kere yıkamak zorunda kalıyorum o kadar..simdi ben komilinin bebek sampuanını aldım o dahada hacim verdi kendinden haberi olmayan karsı komsumuz bile farketti :KK61:

ben şu bimde satılan agu baby'den alcam :KK1:
bi kötüsünü deniyeyim iyi gelirse dalin falan alırım :KK31:
ama bu sampuanlar sacı yeterince temizliyormudur :KK23:
sonucta bebekler için :44:

Bana daha iyi temizliyor gibi geldi kafamdaki sivilceler geçince. En azından ben temiz hissettim. doa şampuanda da aynı şey, sülfatsız olduğu halde kafamda kaşıntı döküntü vs. olmadı ve ferah bir his verdi dalinde olduğu gibi

ayy acaba saçım o dalin gibi kokucak mııı :KK16:
gözlerimi açıp banyo yapıcam artık :KK52:
temizler heralde yaniii sonuçta bebekler hergün banyo yapmıyor etkili ve zararsız bir şampuan olması gerekiyor ve öyle bence :26:
almayı düşünmeye başladım şuan :KK31:

İyi gelir diye tahmin ediyorum ya. Saçlı derinin çok sert bir temizlemeye ihtiyacı yok, ve ben ne zaman bunu yaptıysam kafa derim bana kabuklar ve sivilcelerle tepki verdi. Sizin bu kadar sorunlu mu bilmem ama, değilse bile yine de iyidir yumuşak şampuanla yıkamak

Ben daha önce sarmısaklı şampuan kullandım ama başka markanın. Buna da karıştırabilirsin sanıyorum. Çok fazla şey karıştırmanı tavsiye etmem

tatlım sen ne kadar süre kullandın / kullanacaksın ?
bide o şampuanlar saç rengini mi açıyor? öyle birşey duydum diye hatırlıyorum :99:

Canım ben bunu 1-2 ay süreyle kullandım. Sonra şampuan kullanmadan saç yıkamak gibi arayışlara girdiğim için kullanmadım. Şimdi de elimde doa şampuanı var(sülfatsız). Bu bitince alırım yine ve düzenli kullanırım.Fyda gördüğümü unutmuştum tamamen, kim güncellediyse benim için de iyi oldu :)

Saçlarım ipek gibi kokum bebek gibi ay ay ay :KK1:

Eksik kalmayıp yorum yapmışım ben de hemen ama o şampuanı hala daha saçımda denemedim yüzümü yıkıyorum azaldı hatta epey, bir de makyaj temizlemek için tonik yaptım deneyin derim 100 ml suya 5-6 damla bebek şampuanı katıp çalkalıyoruz ta ta muhteşem temizliyor ve gözü acıtmıyor.

Saçlarım ipek gibi kokum bebek gibi ay ay ay :KK1:

Eksik kalmayıp yorum yapmışım ben de hemen ama o şampuanı hala daha saçımda denemedim yüzümü yıkıyorum azaldı hatta epey, bir de makyaj temizlemek için tonik yaptım deneyin derim 100 ml suya 5-6 damla bebek şampuanı katıp çalkalıyoruz ta ta muhteşem temizliyor ve gözü acıtmıyor.

Bu dediğini duymuştum canım. Şampuanın kıvamı yüz temizleme jellerini andırıyor gerçekten biraz, şeffaf renkli ve aşırı köpük yapmıyor. Tonik de iyi fikir. Ben sorunlu yüzümden dolayı (acne rosacea) makyaj yapmıyorum pek sık, yüzüme de medikal temizleyiciler kullanıyorum, ama arkadaşlara faydası olur muhakkak

X