• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri dalgalı saçta kısa kesim

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

sahra87

Bilemiyorum...
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
1.101
5
116
İstanbul
merhaba arkadaşlar beniz size bir sorum olacak.benim saçlarım çok uzun ve dalgalı ama düzensiz dalgları var üstler düz aşağılara doğru dalgalanıyor...ben saçımı boyayamıyorum:(
ve saçlarımın bu halinden tekdüzelikten çok sıkıldım:((((
kısa kestirmek istiyorum ama çok kabarr diyor çevremdeki insanlar..hani böyle arkdan öne doğru uzayan kesim ler var ya oyle bir şekil istiyorum ama benim saçıma olurmu?
sizlerin önerilerini sabırsızlıkla bekliyorum çünkü gerçekten çok sıkıldımmm:((

-tatlicadiarzu-

merhaba arkadaşlar beniz size bir sorum olacak.benim saçlarım çok uzun ve dalgalı ama düzensiz dalgları var üstler düz aşağılara doğru dalgalanıyor...ben saçımı boyayamıyorum:(
ve saçlarımın bu halinden tekdüzelikten çok sıkıldım:((((
kısa kestirmek istiyorum ama çok kabarr diyor çevremdeki insanlar..hani böyle arkdan öne doğru uzayan kesim ler var ya oyle bir şekil istiyorum ama benim saçıma olurmu?
sizlerin önerilerini sabırsızlıkla bekliyorum çünkü gerçekten çok sıkıldımmm:((

-tatlicadiarzu-

Canım neden boyayamıyorsun saçını ben onu anlamadım fisfisfis

Aynı benim saçlarım.kafamçokkarıştı

Bence kestirebilirsin kısa bir model olarak.Ben kesince herkes çok beğenmişti.Ama uzadığı zaman tekrar eskisi gibi oluyor şekil almıyor maalesef özellikle de ön kısımları.:enbuyukkk:

boyayamıyorum çünkü annem istemiyor hem de ben de doğal saçtan yanayım yani saçımın rengi güzel ve eminim benim tenime yakışacak en güzel renk doal rengidir:)

fairytale peki kabardımı saçların yani nasıl olmuştu ve nasıl bir model kestirmiştin saçlarını?

tatlım benim de saçlarım dalgalı anlattığın gibi...geçen yaz bende senin dediğin modelden kestirdim açıkçası bi kabarma olmadı ve uzun saçtan daha kısa zamanda ve daha çabuk kolay şekil vermeye başladım...sonra biraz daha kestirdim erkek gibi:) bunu sonbaharda kestirdim...ve hiç kabarma olmadı ve şaşıyorum ki saçlarım düzleşti...dalgadan eser kalmadı....benim sana demek istediğim şu tatlım...kestir gitsin uzun saçtan daha rahat şekil verirsin...a.sa.sa.s

şekercım sıkıldı isen düşünme derim içinde kalmamış olur bende bisquit e katılıyorum şeker

ya haziranda teyzemin kızınn düğünü de var o yüzden de kestirmek stemiyorum ama sıkıldım ve kestirmek istiyorum ne yapacağımı şaşırdım şöle elimde bir örnek olsa dalgalı saça uygulnamış doğal bir örek hiç düşünmicem..

cnm benim saçlarımda dalgalı ama düzensiz dalgaları var seninki gibi..bazı yerleri kuzu gibi bazı yerleri kalın dalga bi garip yani. Benimde saçlarım belime yakındı. Bi kaç ay önce kestirdim önce hiç alışamadım ama şimdi çok memnunum. Omuz hizasında bol katlı kestirdim, kabarma falan olmuyor, çok kullanışlı. Uzun saça hiç şekil veremiyordum hep topluyodum şimdi taraması kurutması herşeyi kolay. Kıvırcık saç bölümünde fotom var ordan bakabilirsin.

Yok canım öyle fazla bir kabarma olmadı bende.

Ben kahkül kestirmiştim hiç kendime yakıştıramadığım halde ama herkes beğenmişti.:jeyyar: Saçımın arkasını uzun bıraktım tam ense kökü kısımlarında.Bir de favorileri uzun bıraktım onları da biraz düzleştirip yapıştırıyodum oraya geri kalan kısımlar kısaydı(ne kaldıysa:icecream:)

Ama çok güzel olmuştu çok seksi bir saçtı.:jeyyar:

Back