• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama dalgalı saclarımı evde nasıl boyayabılırım

Disikanarya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
127
0
46
İstanbul
Evde sac boyamayı bır turlu beceremıyorum.
Palette deluxe cıkolata kahve aldım saclarım sarımsı bır renk suan.
Dıp boyam geldı sımdı kendı bılgılerımle boyamaya calıssam ustu daha acık falan olcak beceremıcem.
Bu yuzden yardımlarınızı beklıyorum sız evde nasıl boyuyorsunuz, fırca vs kullanıyor musunuz?

hiç alakası yok kıvırcık saçda boyanır dalgalı saçdaaa :)) diplerin daha açıksa en son dibine sür daha koyuysa ilk dibine sür :)) tutam tutam ayır fırçayla boya tarakla tara sonra karıştır karıştır ellerinle iyice şampuanlanır gibi kafana poşet falan takma topla tepeden tuttur bekle ve yıkaaa :):49:

hiç alakası yok kıvırcık saçda boyanır dalgalı saçdaaa :)) diplerin daha açıksa en son dibine sür daha koyuysa ilk dibine sür :)) tutam tutam ayır fırçayla boya tarakla tara sonra karıştır karıştır ellerinle iyice şampuanlanır gibi kafana poşet falan takma topla tepeden tuttur bekle ve yıkaaa :):49:

Dıplerım daha koyu ama kendı sac rengım oldugu ıcın daha cabuk tutuyor boya bıldıgım kadarıyla.

Back