bence de uzun kesınlıkle,cunku ben de aynı sac tıpıne sahıbım fakat duslestırıcı vs kullanırım dersen su an rıanna ve vıctorıa sacı cok moda ben cesaret edıp kestıremedım ama coook ıstıyorum.
Valla benim saçım kısa ama banyodan sonra ıslak saç uclarıma brıyantın suruyorum kendı halınde kuruyo ve kuruyunca saçım maşa yapmış gibi kıvır kıvır. kabarmıyo da çok memnunum Saçlarımı seviyorum
benim de saçlarım dalgalı. kendi halinde düzgün bir şekli yok yani. uzun şimdi, kuruturken döndürerek kuruturuyorum, uçları bukle oluyo. ama çok sıkıldım, kestirmek istiyorum. şöyle omuz ya da çene hizasında.. her seferinde biraz uğraşmak gerekcek şekle sokmak için, umarım pişman olmam. güzel bir kuaför bulduğum anda kestirmeyi düşünüyorum. istanbul avrupa yakasında kuaför önerebilecek olan var mı?
benim de saçlarım dalgalı. kendi halinde düzgün bir şekli yok yani. uzun şimdi, kuruturken döndürerek kuruturuyorum, uçları bukle oluyo. ama çok sıkıldım, kestirmek istiyorum. şöyle omuz ya da çene hizasında.. her seferinde biraz uğraşmak gerekcek şekle sokmak için, umarım pişman olmam. güzel bir kuaför bulduğum anda kestirmeyi düşünüyorum. istanbul avrupa yakasında kuaför önerebilecek olan var mı?
:) daha önce bi kere daha kestirdim ben. belime kadar gelmese de göğüs altındaydı hizası, baya uzundu. sonra bi gün perçem yapıcam diye biraz kestim. kötü oldu tabi, kuaföre gittim düzelttirmeye. omuz boyunda bi kesim yaptı. sonra dedim, kes gitsin. çene hizasına geldi o saçlar. fönlü duruşu şahane, doğal hali kötüydü. upuzun saçlar da gitti, aynaya bakmak istemiyordum. bunalıma girmiştim resmen.
geçen gün de kakül kesmeye kalktım yine akıllanmamışım hiç... güzel olmadı yine ama fazla kesmedim allahtan. yani anında kuaföre koşmam gerekmedi, biraz idare edebiliyorum şu an. sadece önü düzeleceğine hepsi kısalsın, biraz yeni olsun diyorum. zaten uzun saçlarımı 2 şekilde kullanabiliyorum, fazla model yapamıyorum.
acaba kesilen saçlara para verirler mi. yani satılacak değeri var mı acaba saçlarımın... nereye gitsem, ne yapsam hiç bilmiyorum şimdi.
Saçlarınız kalın ve çok kabarıyorsa ara kat attırıp uzun kullanmanızı öneririm. Fakat katların çok tepeden başlamamasına dikkat edin, ben öyle bir hatada bulundum çünkü, tepeler kabarıyor maalesef
selam kısslarrr
bu hafta saclarımı kestırmeyı dusunuyorum sizce nasıl kestırmelıym dalgalı uzun ve ınce telli tabı dalgalı oldugu için cok sacım warmıs gbı gzuo ama kimse anlamıo siz emınım bni anlıyosunzdur daha fazla gur gozukmesı ıcın nasıl kestırmelıyım :)))kat kat kestırmeyı dusunuorm sizde duygunmudurr :26:
Gür ve dalgalı saçlarınız varsa kesinlikle uzun kullanın derim harika duruyolar :) ama cansız ve az saçınız varsa ne kadar uzatırsanız uzatın çok bakımsız duruyolar o yüzden orta boy saçları öneririm...
arkadaşlar benim saçlarım ince telli ve kıvırcık ama büyük bir sorun var kabarık değil gayet hacimsiz.yanlızca saclarımı yıkamıs oldugum gun boyunca bır kabarıklıgı var ertesi gune hiçbir şey kalmıyor.saçlarımı kafama yapısmıs gibi hissediyorum.kesim konusunda bir aralar saclarımı uzun tuttum belimdeydi.bir süre sonra sıkıldım ve omuzlarımdan birazda daha asagıda uzunlugu ama ben yine sıkıldım.saçlarım kıvırcık oldugu ıcın model konusunda anca boyuyla oynayabılıyorum.ama bu değişikliklerin hiçbiri beni tatmin etmiyor cunku sadece boydan kısalıyor.sizin bana önerebileceğiniz daha değişik bir fikir varmı acaba?