Saç Kesim Şekilleri Dalgalı saçlara kısa mı uzun mu saç stili önerirsiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

sekerkz

01.01.2012
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
89
0
36
Sakarya
Slm arkadaşlar benim merak ettiğim bi konu var dalgalı saçlarda uzun mu yoksa kısa saç mı iyi? İnce telli saçlar için önerileriniz neler?

bnce uzun saç benimde saçlarım dalgalı ince telli saçlarımı kısacık kestirdiğimde kabarmasına engel olamıyorum

bence de uzun canım.benim saçlarım çok hafif dalgalı.belime kadar olmasa da uzun ve hoş duruyo dalgalı saça uzunluk :)

ben kesinlikle kısa derim. benimde saçlarım dalgalı ve ince telli saçlarımı küçük sırlardaki ceyda'nın modeli gibi kestirdim ve gerçekten çok
yakıştı dışarıdan da tepkiler çok olumlu geldi. bence denemelisin kabarmaması için de kat attırmıştım, önemli olan doğru modeli bulmak ve
tabi doğru kuaförü :))

Son düzenleme:
ince telli ve dalgalıysa kısa saç belki olablir bi yerde ama bnm saçlarım kalın telli olduğu içn kısa saçta çim adama benzıyorum. saçlar uzadkça dalgaları azalıyo bnde uzatıyorum kısa saç mı bi daha hayr asla ! :)

kesinlkile katılıyorm hem kalın telli hmde dalgalı olnca kısa saç fazlasıyla kabarıyorr.... bide bnm şaçlarım aşırı gür ve çok iki ayda bir aralrndan aldırmama rağmen yinede bazen kafamı tutamıyorum en azından uzun saçı toplarsın bunalınca kısa saçda öle bi sansın yok:)))

evet cnm zaten kısa saç gür oldmu iyice kabarıyor en güzeli uzun olması uzun ken doğal halı bıle güzel oluyor. ama kısa saç illa bşiler yapılmak ıstıyor..:)

Son düzenleme:
kızlar benim saçım da dalgalı kabarık kalın telli gür grubundan. ama aynı zamn da da çook dökülüyor. buna rağmen hala çok .seyreklik yok. ben çok uzun kullanamıyorum.çünkü kafamda o kadar gür saçla bi de upuzun olunca hiç yakıştıramıyorum. boyumda uzun değil.belki ondan. basık duruyor gibi. çok kısa da kullanamam. annem biz küçükkken heralde kolaylık olsun diye kısa erkek saçı kestirirmiş.çok berbat oluyor çok kabarıyor.ben o yüzden dalgalı ve kabarık gür saçlılara şu tavsiyede bulunabilirim.ne çok uzun kullanın ne de çok kısa. benim sınırım omuz hizasından belki bi iki parmak yukardadır.en uzun şekli de koltuk altıdır.ve de katlı olmalı. ama tabi çok kırpık katlardan bahsetmiyorum.kulak hızasında falan katlar başlamalı.işte böyle. ben hep bu şekil kullanıyorum.bunun dışında bi model bizim cins saçlarda olmuyor bence. he sıkılmıyormuyum. evet bazen sıkılıyorum hep böyle olmasına. ama çözüm bulamıyorum başka.

Bob modeli kestirdim. Dışarıya çıkacağım zamanlarda Saçlarıma banyodan sonra new wawe nin ısıya uygun köpüğünü sıkıyorum. Saçımın uzun kısımlarınada tek seferde maşa yapıp o bukleyi 2 ye ayırıyorum. Rahat kulanıyorum

Kesinlikle uzun saç.

Benimde saçlarım tam belime kadar geliyor.

Kısa kestirdiğimde hiç yakışmadı ve ağladım günlerce.Şimdi bir teline bile dokunmuyorum

Benim saçlarım ne düz, ne de tam anlamıyla bukle bukle dalgalı. Belli belirsiz uzunlamasına bir dalga var saçımda.

Hiç bir saç kesimi kendini göstermiyor.

düz saçlılar istediği modeli kestirsinler, model kendini gösteriyor. Yıllardır da uzun saç kullanıyorum.
sıkılmadım değil. küt kestirsem, bu sefer hep fön isticek. Bunu da yapacak zamanım yok.

ne yapmalıyım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…