Ürün satmak için yaratılmış bir akim olduğunu düşündürüyorum curly hair methodun ayrıca sls sles paraben vs olmayan şampuanları denedim saçım yıkanmış gibi durmuyor ağırlaşıyorCurly hair metoduna bakın
Ben uyguluyorum metodu ve muhteşem benceÜrün satmak için yaratılmış bir akim olduğunu düşündürüyorum curly hair methodun ayrıca sls sles paraben vs olmayan şampuanları denedim saçım yıkanmış gibi durmuyor ağırlaşıyor
Ben zararsız şampuanları deneyeyim dedim ama saçım arınmadı çok yıkamaya rağmen dipleri yağlı gibi kaldı o yüzden dedim kusura bakmayın. siz neler kullandınız neler yaptınız paylaşırsanız belki uygulamaya çalışırım ben deBen uyguluyorum metodu ve muhteşem bencetabi siz denediyseniz belki size göre değildir
Cevap yazsaydınız keşke.deneyimleriniz benim için de denemeyen arkadaşlar için de iyi olurdu çünkü bu metodu gerçekten deneyen insanlardan duymak daha etkili youtube videolarındansa.Ben uyguluyorum metodu ve muhteşem bencetabi siz denediyseniz belki size göre değildir
Sana diyorBişey söyleyip kaçan böyle ortaya birşey atıp susan insanların bu siteye üye olmaması gerekiyor gerçekten ya.
Aracıya gerek yoktu ama evet doğru da diyorum.2 kelime edip hiçbir şey açıklanmayacaksa yorum yazılmasın daha iyi burada sonuçta bazı konularda yardim alabilmek için yazıyoruz
Görmemiş olabilirAracıya gerek yoktu ama evet doğru da diyorum.2 kelime edip hiçbir şey açıklanmayacaksa yorum yazılmasın daha iyi burada sonuçta bazı konularda yardim alabilmek için yazıyoruz
Son görülmesi yazıyor girmiş de neyse uzatmaya gerek yok zaten böyle yorum yapacağına yazmasın. sadece o kişi için değil genel olarak bu sitede karşılaştığım birşey bu ortaya birşey atıp kaçılması hoş değil o açıdan dedim ben.Görmemiş olabilir
Aaa kusura bakmayın gerçektenCevap yazsaydınız keşke.deneyimleriniz benim için de denemeyen arkadaşlar için de iyi olurdu çünkü bu metodu gerçekten deneyen insanlardan duymak daha etkili youtube videolarındansa.
Hanımefendii gerçekten bence boşuna kızıyorsunuz ben birsürü konuyu takip ediyorum sonra bdv bildirimleri vs açık sizin alıntı bildiriminiz altta kalmış ondan göremedim. Çoğu insan da eminim böyledirSon görülmesi yazıyor girmiş de neyse uzatmaya gerek yok zaten böyle yorum yapacağına yazmasın. sadece o kişi için değil genel olarak bu sitede karşılaştığım birşey bu ortaya birşey atıp kaçılması hoş değil o açıdan dedim ben.
Bunu her gün mü yapıyorsunuz okurken fenalık geçirdimAaa kusura bakmayın gerçektenbildirim çok olunca genelde altta kalıyor görmüyorum yoksa neden cevap vermeyeyim ki?
Ben ilk olarak yves rocherin (umarım doğru yazmışımdır) kıvırcık saçlar için olan şampuanı ve saç kremini kullanıyorum. Duştan çıkınca havlu yerine eski bir tişörtümle saçımı kuruluyorum. Sonra milkshake markasının tabi bunlar size göre değişebilir saç köpüğüyle saçımı öne atıp uzun süre sürekli saçımı mıncıklayıp bırakıyorum en son da istediğiniz jöle sürüp yine uzun süre mıncıklıyorum. vigo ile saçımı öne atıp kurutuyorum sonra yağ vs uyguluyorum. Bu kadar işte
Ay dnskskksjs yok evde olduğum günler asla uğraşmam ama dışarı çıkacağım zaman sadeceBunu her gün mü yapıyorsunuz okurken fenalık geçirdim
Evet düşününce yanlış yorum yapmışım ben sizin için kusura bakmayın öyle sandım.teşekkürler.Hanımefendii gerçekten bence boşuna kızıyorsunuz ben birsürü konuyu takip ediyorum sonra bdv bildirimleri vs açık sizin alıntı bildiriminiz altta kalmış ondan göremedim. Çoğu insan da eminim böyledir
Ay yok ne kusuru olabilirEvet düşününce yanlış yorum yapmışım ben sizin için kusura bakmayın öyle sandım.teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?