Saç Kesim Şekilleri Dalgalı Saçımı Nasıl Kestirmeliyim?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

FelixFelicis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
29
0
36
Kızlar yarın saçımı kestiricem de ben,sizce benim saçıma nasıl bir model gider? Kahkül yakışıyor aslında bana çok,ama biraz zayıflayınca yakışıyor o yüzden kahkülü şimdi düşünmüyorum, sizce kesim değiştirmeli myim?
Eki Görüntüle 798209

bence saç modelin çok güzel,en önemlisi sana çok yakışmış.bence kısaltma derim.ama illa değişiklik istiyorsan kat attırabilirsin saçına. önler daha kısa arkalar daha uzun olan katlı kesim yakışabilir.hem fön çektirdiğinde çok alımlı durur o tarz saç.

ben de saçıma ne yapacağımı şaşırdım.bir yandan alnımın genişliğini kapatmak istiyorum,bir yandan da saçlarım gözümü yüzümü kapatıp rahatsız etmesin istiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım..

ya kızlar kestirdim de kısa kesti biraz uzayınca çok gzel olacak eminim ama bi an önce uzatmak için ne yapabilirim ? :/ :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…