Saç Kesim Şekilleri Dalgalı Saç Ve Kabarma Durumu Yardımm :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

YaseminYC

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
598
100
318
Arkadaşlar benim saçımın uçları dalgalı fakat her zaman kabarıyor banyodan sonra,saçlarımı taradıktan sonra...Ve beni bu rahatsız ediyor püsürlendiği için taramak zorundayım ve taradığım anda resmen bonus oluyorum çok kötü görünüyor jöleyi sevmiyorum çünkü hem saç döküyor hem de sürdükten sonra yıkamanda gerekiyor zaten saçlarım dökülüyor birde sürersem ne hale gelir bilmiyorum.Sizin öneribileceğiniz birşeyler var mı?Hem yıkama gerektirmeyen hemde dökülmemesini sağlayan?

canım bende de aynı problem vardı. saçım kabarıyor diye düzleştiriyordum o da yıpratıp daha çok kabarmasına yol açıyordu. en sonunda bu gidişata bir dur demeye karar verdim. markete gidip badem yağı, Gliss turuncu sıvı ve yine gliss'in anında onarıcı bakım kürünü aldım. ha bir de iyonlu saç kurutma makinesi :) öncelikle bir yemek kaşığı saf zeytinyağı ve bir yemek kaşığı badem yağını bir kasede karıştırdım sonra bu yağı ellerimle saçlarıma kökten uca iyice yedirdim her yerine. sonra saçımı tülbentle sarıp iki saat beklettim bu arada pilates yaptım yemek yaptım falan :) sonra banyo yaptım. saçımı yıkadım. saç kremi kullanmayı ihmal etme. banyodan sonra. gliss'in turuncu sıvısını sıkıp taradım sonra yine gliss'in shea yağı özlü bakım kreminden sürüp yeni aldığım arzum vella iyonlu saç kurutma makinesinin sıcaklık ayarını üçe hız ayarını bire getirip ağzına dar başlığı takılı iken tarayarak kuruttum. inanamazsın resmen kendine geldi saçlarım. bugün durup durup saçımı okşadım istemsiz olarak. işyerinde de lavaboya gidip gidip saçıma baktım çok hoşuma gitti :)

Hadi yaa okuyunca biraz zahmetli iş gibi geldi birde yurtta kalıyorum doğal olarak çok rahar olamıyorum banyoya sık sık gidip gelmekte ama deneyebilirim çünkü çok rahatsız oluyorum kötü duruyor dediğin gibi düzleştirmiyorumda yıpranmasın diye.

hepsini yapmak zorunda değilsin ben o gün evdeydim hepsini aynı anda yaptım yoksa normalde nasıl yapayım çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…