• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri dalgalı saç mı, dümdüz saç mı? (anket)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bence düz saç daha güzel görünüyor. ama şu da bir gerçek ben ne zaman saçlarımı dalgalı yapsam çok beğeniliyorum. hatta hiç taramadan çıktığım günlerde çok iltifat alıyorum .anlamadımki....

benim saçım pırasa gibi dümdüz ben seviyorum ama dalgalanma yapamıyorum zor oluyor hemen açılıyor

anket demişsin ama anket yok.bende düzü tercih ederim saçlarım dalgalı fön çekiyorum sürekli uçalrı hep kırılıyor:(

kesinlikle dalgalı güzel..hemm dalgalı saç bozulsada kötü durmuyor.ama düz saç hemen bozulmaya egilimli toka takınca iz kalıyo falannnn..
dalgalı daha canlı gözteriyo insanı..
genelde dalgalı kullanırım sıkılınca arada düz yaparım..

ben dalgalı saçı sevmiyorum CADIARZU
bence hiçde güzel olmuyor. toplayınca
falan. düz saçlara bayılıyorum. lüle lüle olanlarıda
severim ama dalgalıyı hiç sevmem. ne kıvırcık ne
düz ikisinin arası abuk sabuk bişey

Benim saçımda dalgalı ama tabiki bende düz seviyorum hep öle olur zaten dalgalı düz ister düzde dalgalı ama dalgalı saç daha avantajlı galiba çabucak düzleşiyo:sm_cool:

Benim saçlarım dalgalı
Jöle sürmediğim zaman papaz gibi olurlar kaydirigubbakcemile3
Seviyorum ama dalgalı saçlarımı
Düz saçıda severim

duz sacida severim,ama bana yakismiyo,kimi bayanlara cok yakisir
ama dalgali sac favorim,sacimi yapmadan evden adimimi atmam,bence daha havali duruyo,,yerimseniben

dalgalı saçı olan düz ister, düz olan dalgalı ister

ama dalgalı saç daha ii gibi sanki çnkü bi fönle düzleşir

ancak düz saç kolay kolay maşa tutmaz dalgalanmaz yani

şahsen benm saçlarım dalgalı ama düz halini daha çok seviyorum, hep fön çekiyorum

Back