Saç Kesim Şekilleri Dalga

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

bananacake

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
16
0
36
İstanbul
Saçlarım düz. Saçımı fotoğraflardaki gibi yapabilmem için bildiğiniz maşasız bir yöntem var mı arkadaşlar. Biliyorsanız paylaşır mısınız:1rolleyes:

Eklentiler

• $300.conrad.lauren.051208.jpg
    106,5 KB · Görüntüleme: 117
  • $lauren-conrad-bloomingdales.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 112
ahhh lauren conrad bayılıyorum bu kıza!
canım benim de saçlarım dümdüz ben sosis bigudiye saçımı 4 parçaya ayırıp çok geniş bi şekilde sarıp yattğım zaman sabah saçım böyle oluyor ancak 1 saat duruyor en fazla saçımda!
nası kalıcı yapıcağımı da ben çözemedim onu da sen söylesen? :))

bende çok seviyorum bu kızı sosis bigudi var bende ama tabi kalınlığıda önemli sendeki ne kadar kalınlıkta acaba ? Şu taftın spreylerinin iyi olduğunu söylüyolar ben köpüğünü kullanıyorum ama pek bi marifetini göremedim :/ kuaförlük malzemeleri satan yerlerdeki spreylerden almak daha akıllıca gibi geliyo bana. kuaförlerinkiler iyi dayanıyor genellikle.

canım bendeki de 1 parmak kalınlığında fln çok kalın değil ama dediğim gibi az parçayla yapıyorum hatta istersen 2 parçaya ayırıp da yapabilirsin. ama bi keresinde önce burdum saçı döndürdüm etrafında yani sonra sardım mükemmel olmuştu üstelik saçlarım çok kötü bi gündü hadi biraz harekerlenir diye yapmıştım ertesi gün gözlerime inanamadım hatta herkes bayıldı hep öyle olur ya zaten en az uğraştığın saç en güzel olur :)
taft ı duymuştum ama saçı çok kırıyor diyorlar en güçlüsünü almak lazım sanırım kuaförlerdeki malzemeler de acayip pahalı oluyor o kadar da bayılamam onlara ya

bize çok yakın biryer var kuaför malzemeleri satan. haftada 1-2 kere gidip bakıyorum spreylere bakabilirim çok çeşit var çünkü. bende böyle şeylere para harcamayı pek sevmem ama orda uygundu sanırım en azından marka söylerim sana. uygun ve kalıcı olan. Deniycem dediğini umarım bende de işe yarar çok sağol :)

denedin mi canım.ben de seviyorum bu saçı.görüyorum bazen hani saçın kendi şekli değil saç öyle kendi halinde o kadar güzel bi şekil almaz ama maşayla da yapılmamış doğal da duruyor çok beğeniyorum ben de deneyeceğim saçlar biraz uzasın da

var ya nası böyle yaptığımı unutmuşum geçen 6 parça şeklinde sardım sosislere iğrenç bişi oldu koyun gibi ya şimdi burda yazmışım denk geldim okudum yine öyle yapıyım bari :)) hehe denediniz mi bu arada??
bi de kuaför malzemelerine baktın mı canım güzel bi ürün var mı önerebileceğin??

Son düzenleme:
hani sosis bigudiden bahsetmişsiniz ya,o uzun pipet gibi şekli olan hepside ayrı tatlı renkteki bigudiler demi?hatta şöle diyeyim tatilde denizde yüzmek için çırpınanların kullandığı makarnaların küçüçüğü:)
bu dediğim bigudi ise nasıl bağlıyorsunuz uclarını?yani bende normal yuvarlak ve çıtçıtı olan yada kendinden yapışkanlı bir sürü çeşit varda bir bundan yok..nasıl kapandığını bilmiyorum..yani bağlanınca kopmazmı sünger sonuçta..

içinden tel geçiyor dolayısıyla kıvırıp uçlarını biraraya getiriyorsunuz saçın ucunu da o bağlantı arasında sıkıştırıyorsunuz. ama çok kaliteli bir sünger değil kopuyor gerçekten de ben 2. kullanışımda tellerin süngerin arasından yırtılıp çıktığını bilirim daha kaliteli olanlarını youtubeda görüyorum uçları fln tutturulmuş ama tr de hiç görmedim denk gelirsem alıcam ben de

yha arkaşlrr merhaba bende saçlrmı hafifi dalgalı yapmak istyrmm yalnzz benmm saçımm kalınn tellii maşayla yapmak istmyrmmm zaten gündelikk düzlştrici kullnyrmm ama bigudileridee sarmayıı beceremyrmm sanbrmm sünger bigudiyi sarıpp yattgmdaa s şaklndee olmuoo :S sadece yukrda abi bozklukk oluoo :s nasll yapablrmm bi flrii olan varmı ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…