Dalga zigon sehpa kutusunda açılmadı arkadaşlar

onder

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
36
0
16
MERHABALAR ARKDAŞLAR öncelikle şunu belirteyim dalga zigon sehpa aldım evidea dan 79.90 tl ye fakat hiç kullanmadım çünkü bi tane daha hediye geldi o yüzden yeni aldığım zigon sehpayı satmak istiyorum. Hangi siteye bakarsanız bakın 80 tl den aşağı yok evmanya da 108 tl, ikea da 90 tl evidea da 79.90 tl heryere bakabilirsiniz hiç açılmadı orijinal kutusunda 70 tl den vericem ilgilenen olursa bi baksın derim siteden fotosunu da buldum aynısı valla arkadaşlar yemin ederim hiç kullanılmadı kutusu dahi açılmadı elimde fazla olduğu için satıyorum şimdiden hayırlı olsun alana:16:fotodakinin aynısı $zigon.jpg

MERHABALAR ARKDAŞLAR öncelikle şunu belirteyim dalga zigon sehpa aldım evidea dan 79.90 tl ye fakat hiç kullanmadım çünkü bi tane daha hediye geldi o yüzden yeni aldığım zigon sehpayı satmak istiyorum. Hangi siteye bakarsanız bakın 80 tl den aşağı yok evmanya da 108 tl, ikea da 90 tl evidea da 79.90 tl heryere bakabilirsiniz hiç açılmadı orijinal kutusunda 70 tl den vericem ilgilenen olursa bi baksın derim siteden fotosunu da buldum aynısı valla arkadaşlar yemin ederim hiç kullanılmadı kutusu dahi açılmadı elimde fazla olduğu için satıyorum şimdiden hayırlı olsun alana:16:fotodakinin aynısıEki Görüntüle 1126542

Ben annem icin alacagim canim ama kargosu ile daha fazla tutuyor. Bir de sunu merak ediyordum ust kismi duz di mi dalgali degil? :1:

kargoyu bi şekilde ayarlarız tatlım üst tarafı düz canım evideadan falan inceleyebilirsin ordan aldım zaten bute dalgalı zigon sehba dediğinde çıkıyor

kargo bayağı tutuyormuş ben onu hiç hesaba katmadım arkadaşlar ya

tam kutu ebatını bilmiyorum daha fazla bile tutabilr yerine göre sen manisa içi birne satsan daha iyi olur elden teslim falan halledebilirsiniz zaten normal kargo göndersek (kıyafet vs.) 10 tl den fazla tutuyo sehpa olunca bide baya fazla tutar benimde hoşuma gitti baya ama kargo masraflı işte

tam kutu ebatını bilmiyorum daha fazla bile tutabilr yerine göre sen manisa içi birne satsan daha iyi olur elden teslim falan halledebilirsiniz zaten normal kargo göndersek (kıyafet vs.) 10 tl den fazla tutuyo sehpa olunca bide baya fazla tutar benimde hoşuma gitti baya ama kargo masraflı işte

evet canım ya ben onu hiç düşünmemiştim kargo kısmını ozaman ben başlığı değiştireyim denizli ya da manisa da olan birine satayım artık( tabi satabilirsem :30: )

evet canım ya ben onu hiç düşünmemiştim kargo kısmını ozaman ben başlığı değiştireyim denizli ya da manisa da olan birine satayım artık( tabi satabilirsem :30: )

satarsın canım güzel ürün ama fiyatı biraz aşa çekmen gerekebilir :) hayırlı satışlar

canım yeni olduğum için özel msj gönderemiyorum burdan okursun inş canım inanki ikiside paketinde yeni aldım hiç kullanılmadı yastıkları daha pahalıya aldım düz hesap olsun diye indirdim daha bide zigon sehbanın faturasını da gönderebilirim evideadan 79,90 tl ye aldım inan vallahi onu da indirdim 70 e yani son bu fiyatlar ikisine 100 tl yapılır canım :50:

Back