• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dalga gecmeyenler yazabılır mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

maruliskos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
57
25
3
24
ya ben.sözlümle sürtünmeli ilişki yaşadım bosalmadı ben cıplaktım onda boxer vardı zevk suyu vajinama değmiştir belki gebe kalmış olabilir miyim korkudan uyuyamıyorum lütfen doğru neyse söyler misiniz

Dalga geçmeyin diyorsun sen de biliyorsun böyle bir şeyle dalga geçileceğini olabilir mi sence iç çamaşırının üzerinden sana bulasan su hamile mi bırakacak bı düşünüp sen cevap verir misin cidden sen dalga gecmediginde emin misin

Dalga geçmeyin diyorsun sen de biliyorsun böyle bir şeyle dalga geçileceğini olabilir mi sence iç çamaşırının üzerinden sana bulasan su hamile mi bırakacak bı düşünüp sen cevap verir misin cidden sen dalga gecmediginde emin misin
ben çıplaktım o yüzden endişeliyim

ya ben.sözlümle sürtünmeli ilişki yaşadım bosalmadı ben cıplaktım onda boxer vardı zevk suyu vajinama değmiştir belki gebe kalmış olabilir miyim korkudan uyuyamıyorum lütfen doğru neyse söyler misiniz
Dalga geçmeyin dediğine göre anlattığın şeyin saçma olduğunun farkındasın. Kendi kendine cevap vermişsin zaten.

Bu tür paylaşım yapanlar gerçekten kendilerini Meryem Ana falan mı saniyolar dalga geçmeyin diyosunuz komiksiniz kesin kalırsın sende bu kafa varken

Ya siz liseli grup falan mısınız sırayla her gün biriniz sürtünme konusu açıp bakalım hangimizinki daha çok tutacak falan diye mi bakıyorsunuz

Selamlar. geçen hafta sözlümle sürtünmeli ilişki yaşadım ben külotluydum ama çok inceydi o ise boxerlıydı vajinaya sürtünerek ilişki yaşadık

ya 10 gün falan geçti sürtünmeli ilişkimden (boxer ve külot vardı) mide bulantım başladı bu gebelik riski midir kızlar daha önce ki konumda risk yok denmişti ama sizce bu bulantı neyin nesi çok stres yapiyorum risk var mıdır offfff
Rica ediyorum aynı konuyu defalarca açmayın.
İnternette her okuduğunuza inanacak kadar da bilgisiz olmayın lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back