Gebeliğe Hazırlık dalga dalgıçoğluna gidenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi She-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

She-

D🌼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
4.036
2.713
133
Vital hastanesi dalga dalgıçoğluna gidenler var mı ?

Tabi ki anne olabilmek için gidiyorum ilk gittiğim ayın ertesi ay hamile kaldım ama kimyasal gebelikmiş.
Ekiin başında yaşadım.Şimdi de yumurta takibi için gidiyorum ilk ayım
Kısacası mükemmel biri insanı çok rahatlatıyo

hims.peki ilk gittiğinizde tahlil falan istiyor mu ? ne kadar zamandir gebelik için uğraşiyosunuz ?

hims.peki ilk gittiğinizde tahlil falan istiyor mu ? ne kadar zamandir gebelik için uğraşiyosunuz ?
İlk gittiğimde daha yeni evli sayılırdım 3 aylık falandım çok onu sormadım muayenede iltihap çıktı ilaç verdi adet olunca gelmemi istedi ben şehir dışındaydım gidemedim bi sonraki ay gebe kaldım kısacası geçen ay gidip ben bebek istiyorum dedim hormon testi istedi eşimden sperm tetsi istedi adetimin 11. günü gittim yumurtalara baktı şimdi adet olunca klomene başlayıp yumurta takibi yapıcak

ben 10 aylık evliyim 5. ay kimyasal gebelik yaşadım asıl son bikaç aydır bekliyoırum aslında

Sorunun ne oldugunu bilsem doktora gitmem dimi
onu ögrenmeye gidiyorum

Merhabalar. Bende 3 bucuk yıllık evlıyım. 1 bucuk senedır cocuk ıstıyoruz. bır tane de kımyasal gebelıgım var. bı arkadasımın tavsıyesı uzerıne dalga dalgıcoğlundan 2 hafta sonraya randevu aldım. doktorla ılgılı bılgılendırır mısınız. ılgılenıyor mu sorulara guzel cevap verıyor mu?

bende adet olduktan sonra alıp randevu gideceğim.bana da bi arkadaş tavsiye etti.bilemiyorum bende henüz gitmedim daha

She- canım, böyle bir konu açman iyi olmuş. Bende merak ediyordum bu doktoru, fikir alışverişi yapmak çok iyi olur

Thelittleprince valla özlemişim seni burda :)) hoşgeldin canm.bakalim gidenler yorum yaparsa fikir sahibi olacağız inşallah

Hem çok güzel cevaplar alırsınız hemde kendinizi çok rahat hissedersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…