M mermaid5 Atatürk'ün kızı ☪ Kayıtlı Üye 11 Nisan 2012 622 2 26 Diğer 21 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi DalBudak #21 DalBudak .!.: Çekmeyi henüz bende çok beceremesem de evet memnunum tek seferde çok güzel çekiyor. Ucu ince :), güzel bi ürün yani. 12.75 tl idi sanırım. Genişletmek için tıkla... iyiymiş:) flormarın ultra black kalemini dene hem göz üstüne cekmek cok kolay ve asla akma daglma yok cok güzel bir ürün:) kullanmsı da likitlerden cok daha kolay haliyle:)
DalBudak .!.: Çekmeyi henüz bende çok beceremesem de evet memnunum tek seferde çok güzel çekiyor. Ucu ince :), güzel bi ürün yani. 12.75 tl idi sanırım. Genişletmek için tıkla... iyiymiş:) flormarın ultra black kalemini dene hem göz üstüne cekmek cok kolay ve asla akma daglma yok cok güzel bir ürün:) kullanmsı da likitlerden cok daha kolay haliyle:)
DalBudak Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2012 204 0 46 Isparta 22 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi DalBudak #22 Denerim, sağol canım tavsiyen için. Birde smokey eyes göz kalemi çıkmıştı onun en son. onuda denemek istiyorum...
Denerim, sağol canım tavsiyen için. Birde smokey eyes göz kalemi çıkmıştı onun en son. onuda denemek istiyorum...
M mermaid5 Atatürk'ün kızı ☪ Kayıtlı Üye 11 Nisan 2012 622 2 26 Diğer 22 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi DalBudak #23 o sanırım ayni kalemin diğer ucuna sünger takılmış hali.
DalBudak Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2012 204 0 46 Isparta 22 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi DalBudak #24 mermaid5 .!.: o sanırım ayni kalemin diğer ucuna sünger takılmış hali. Genişletmek için tıkla... İyice merak ettim şimdi. ^^
mermaid5 .!.: o sanırım ayni kalemin diğer ucuna sünger takılmış hali. Genişletmek için tıkla... İyice merak ettim şimdi. ^^