- 11 Şubat 2015
- 16
- 1
- 35
Merhaba arkadaşlar aslında Miranda Kerr diye açacaktım fakat en çok şu sıralar popüler olan isimden başlayarak ve birazda sizlerin dikkatini çekerek bilgilerinizden yararlanmak adına bu konuyu açtım! Ben öyle bir mavi renkli lens arıyorum ki aynı Miranda kerr in veya Dakota Johnson göz rengi gibi olsun! İnanın o kadar çok şey okudum ki (Türkçe-İngilizce) ama bir türlü bir karara varamadım.. En sık geçen isimler Solotica ve ardından Desio. Solotica da Grafite, ice topazio (hidrocor) Desio da ise icy blue ve mint touch lensleri çok sık geçiyor. Benim gözlerim koyu kahverengi ama çok çok koyu değil arada bir ışıkta bal rengini almışlığı var. Dış haresi zaten çok çok koyu lacivert. (biliyorum garip..) Göz çapım büyük en büyük olan 8.6 bana tam geliyor. Tüm bunların sonunda o kadar kararsızım ki inanın en son laser teknolojisi ile kahve renk pigmentinin kırılarak maviye döndürülmesi haberini gördüğümde çok sevindim! Evet Allah vergisi ama ben kahve rengini sevmiyorum ve yüzüm o kadar beyaz ki iki koca leke gibi duruyor ve inanın bu tabiri çevrem yapıyor. Birde makyaj yapmayı sevmiyorum ve bence mavi renkli gözün makyaja hiç ihtiyacı yok (bence tüm renkli gözlerin ihtiyacı yok..) Burada fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ^.^ Kocaman öpücükler!