• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Dahi Bebek" cd si alıp kullanan var mı?

ceylann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
125
0
96
Malatya
Arkadaşlar benim kızım 4 aylık oldu onun zeka gelişimi için araştırma yapıyordum nette karşıma "dahi bebek" cd leri çıktı. Acaba içinizde bu cd lerden alıp kullanan var mı? Bu cd ler 6. aydan sonra kullanılmaya başlıyormuş bebeğin sağ ve sol beynini geliştiriyor,2 tane oyunlar, müzikler felan var. Kullanan varsa bilgi verebir mi,şimdiden teşekkürler.

canım hiç böyle bişey duymadımda almadımda eğer alırsan memenun kalırsan lütfen bizide bilgilendir çnkü bende zeka gelişimi için araştırmalar yaptım ama pak bişey bulamadım...

canım ben duyudm ve aldım hatta şimdi onu dinletiyorum IQ sunu geliştiriyor
hamileliğimin 4 . ayından itibaren çalıyorum doğuncada kullanmayı düşünüyorum sürekli tekmeleyen bebeğim müziğin sesini duyunca duruluyor klasik müzik almanı tavsiye ederim canım

bende de baby einstein lar var sadece müziklerini dinletiyorum filmleri ilgisini çekmiyor 10 aydan sonra seyrettiririm diyorum

Benim oğlum televizyonu çok seviyor,bende az bir süre izlettiriyordum baktım olucak gibi değil.dün digiturk aldım,şimdi baby tv falan izliyor, müzikleri,renkleri çok güzel..ben zeka gelişimine ve öğrenmesine etkisi olduğunu düşünüyorum ama yine de çok izlettirmiyorum..

canım mrb ben ogluma 6 aylıkken almıstım ve faydasını cok gordum sımdı 2.5 yasında halen ızlıyo sayıları sayıyo renklerı bılıyo sekıllerı tanıyoo bence kesınlıkle alınmalı

Canım bence cd türü şeylerle değil de çocuğumuzla birebir dokunarak iletşim kurarsak daha faydalı olduğunu söylüyor uzmanlar.Ayrıca Fransa'da baby tv devlet tarafından yasaklanmış.Uzmanlar da 2 yaşına kadar kesinlikle tv izletmeyin diyor.
Tabii sonuçta herkesin kendi seçimi.

ben bir tanesini aldım ama boşuna aldığımı gördüm.dünyanında parasını vermiştim üstelik.
baby tv aynısı.
ben oğluma sadece baby tv izlettim.
aynı mantık bu cdlerle.
şu anda 3,5 yaşında.
1,5 yaşındayken 20'ye kadar sayıyor,tüm şekilleri,renkleri,araçları,vs... biliyordu.
şu anda da anaokulunda 5-6 yaş sınıfında.
çok zeki olduğundan falan değil.şimdiki çocukların hepsi zeki.ne verirsen onu alıyorlar.

Back