Kızlar merhaba ben perşembe günü eczaneden "Foltene" markalı bir kirpik besleyici aldım. Üst kirpiklerim uzun ve dümdüz seyrek değiller ancak altta hiç kirpiğim yoktu 3-5 tel vardı..4-5 gündür bu ürünü günde 1 kere (yatmadan yada sabah kalkınca) temiz kirpiklerime sürüyorum alt kirpiklerim daha siyah gür ve uzun görünüyor..Normalde rimel kullanan bir değilim sabah kahvaltıda annem sen rimelmi sürdün dedi okadar belirginleşmiş alt kirpiklerim..belki faydası olur diye yazmak istedim.Fiyatı 95 tl..ben aslında kaşlarım için almıştım bu ürünü kaşlarımda pek etkisi olmadı ama kirpiklerimde gözle görülür bir uzama ve gürleşme var..
Aslında nilgün belgünün kullandığı hydo peptitten alıcaktım eczacı 289 lira dedi bir de işe yararmı bilemediğim için okadar para vermek istemedim..95 lirayıda 3 taksite böldüğü i,çin aldım zaten Bu ürün böyle iyi devam ederse bi dahaki sefere hydro peptit alıcam..
Özel mesaj atamıyorum bişey sormak istiyorsanız bu konunun altında sorabilirsiniz kızlar..
Aslında nilgün belgünün kullandığı hydo peptitten alıcaktım eczacı 289 lira dedi bir de işe yararmı bilemediğim için okadar para vermek istemedim..95 lirayıda 3 taksite böldüğü i,çin aldım zaten Bu ürün böyle iyi devam ederse bi dahaki sefere hydro peptit alıcam..
Özel mesaj atamıyorum bişey sormak istiyorsanız bu konunun altında sorabilirsiniz kızlar..