• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Daha yoğun ve uzun kirpik isteyenler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

carmiaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
734
10
46
İstanbul
Kızlar merhaba ben perşembe günü eczaneden "Foltene" markalı bir kirpik besleyici aldım. Üst kirpiklerim uzun ve dümdüz seyrek değiller ancak altta hiç kirpiğim yoktu 3-5 tel vardı..4-5 gündür bu ürünü günde 1 kere (yatmadan yada sabah kalkınca) temiz kirpiklerime sürüyorum alt kirpiklerim daha siyah gür ve uzun görünüyor..Normalde rimel kullanan bir değilim sabah kahvaltıda annem sen rimelmi sürdün dedi okadar belirginleşmiş alt kirpiklerim..belki faydası olur diye yazmak istedim.Fiyatı 95 tl..ben aslında kaşlarım için almıştım bu ürünü kaşlarımda pek etkisi olmadı ama kirpiklerimde gözle görülür bir uzama ve gürleşme var..
Aslında nilgün belgünün kullandığı hydo peptitten alıcaktım eczacı 289 lira dedi bir de işe yararmı bilemediğim için okadar para vermek istemedim..95 lirayıda 3 taksite böldüğü i,çin aldım zaten :D Bu ürün böyle iyi devam ederse bi dahaki sefere hydro peptit alıcam..
Özel mesaj atamıyorum bişey sormak istiyorsanız bu konunun altında sorabilirsiniz kızlar..:37:

Kızlar merhaba ben perşembe günü eczaneden "Foltene" markalı bir kirpik besleyici aldım. Üst kirpiklerim uzun ve dümdüz seyrek değiller ancak altta hiç kirpiğim yoktu 3-5 tel vardı..4-5 gündür bu ürünü günde 1 kere (yatmadan yada sabah kalkınca) temiz kirpiklerime sürüyorum alt kirpiklerim daha siyah gür ve uzun görünüyor..Normalde rimel kullanan bir değilim sabah kahvaltıda annem sen rimelmi sürdün dedi okadar belirginleşmiş alt kirpiklerim..belki faydası olur diye yazmak istedim.Fiyatı 95 tl..ben aslında kaşlarım için almıştım bu ürünü kaşlarımda pek etkisi olmadı ama kirpiklerimde gözle görülür bir uzama ve gürleşme var..
Aslında nilgün belgünün kullandığı hydo peptitten alıcaktım eczacı 289 lira dedi bir de işe yararmı bilemediğim için okadar para vermek istemedim..95 lirayıda 3 taksite böldüğü i,çin aldım zaten :D Bu ürün böyle iyi devam ederse bi dahaki sefere hydro peptit alıcam..
Özel mesaj atamıyorum bişey sormak istiyorsanız bu konunun altında sorabilirsiniz kızlar..:37:

carmia biraz daha kullandıktan sonra tekrar bilgi verirmisin,95 tl de az bi para değil,etkiliye alalım,bvilgilkendirirsen çok sevinirim.

tabiki tekrar bilgi veririm.benim kullanmaya başladığımdan beri alt kirpiklerimde belirgin bi uzama ve gürleşme var..ama tabi kişiden kişiyede değişen bi durum olabilir..bir süre sonra tekrar yazarım yine..

Geçen çarşamba alt kirpiklerim birbirinden farklı uzunlukta olduğu için biraz kesmiştim uçlarından 1 haftadır sürüyorum tekrar uzadılar bir kaçta yeni minik tüy çıkmış..şöyle bir durum var herkeste aynı etkiyi yapmaz belki..ama bende işe yaradığını gördüm..

birsey sormak istiyorum form açalı baya bir zaman geçmiş ama kirpiklerin ne durumda en son uzadığını yazmışsın şuan hala aynımı bu tarz şeyler kalıcı olmuyor diye okudum önce uzatıp sonra kullanmayı bırakınca tekrar dökülüyormuş, bilgi verirsen sevinirim.

Geçen çarşamba alt kirpiklerim birbirinden farklı uzunlukta olduğu için biraz kesmiştim uçlarından 1 haftadır sürüyorum tekrar uzadılar bir kaçta yeni minik tüy çıkmış..şöyle bir durum var herkeste aynı etkiyi yapmaz belki..ama bende işe yaradığını gördüm..

Fiyati cok pahalli bide ise yaramazsa:-(

Konu açalı baya olmuş,almayi düşünüyorum..tavsiye edermisin

Sag gozumde sabah kalktigimda ust kirpiklerimin yarisinin dokuldugunu gordum, surp pirgic ermeni hastanesinde Dr. Serkis Baris'tan randevu aldim. Bana da foltene kas serumunu yazdi, 2 gundur kullaniyorum insallah faydasini gorurum.

Back